Κατηγορίες
Super League 1

ΠΑΣ Γιάννινα – Πέρασαν από εργομετρικά οι παίκτες

1991aea754ea41cfedd188ed30096c8c_MΗ νέα αγωνιστική χρονιά ξεκινάει για τον ΠΑΣ Γιάννινα και άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα είναι πανέτοιμοι για να μπουν σε ρυθμούς προπονήσεων και αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Η επίσημη πρώτη της ομάδας θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη (02/7) με τον αγιασμό να λαμβάνει χώρα στο προπονητικό κέντρο στο ΠΕΑΚΙ στις 20:00.  Το παρών δεν θα δώσουν στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας οι Λίλα και Βίλα οι οποίοι αποτελούν ήδη παρελθόν από την ομάδα, καθώς και ο Κολοβέτσιος ο οποίος ανήκει ήδη στον οικογένεια της ΑΕΚ.

Από εκεί και πέρα παρελθόν από τον ΠΑΣ θεωρούνται οι Σονγκό, Κυβελίδης, Κίτσου, Λεάντρο και Αμπάρης και δεν θα βρίσκονται στην αυριανή πρώτη. Εν τω μεταξύ ολοκληρώθηκαν σήμερα οι εργομετρικές και αιματολογικές εξετάσεις των ποδοσφαιριστών υπό την επίβλεψη του γυμναστή Βασίλη Αλεξίου.

Να θυμίσουμε ότι ο ΠΑΣ θα μείνει στα Γιάννενα μέχρι τις 8 Ιουλίου και στις 9 θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι, όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, δίνοντας παράλληλα μια σειρά φιλικών αγώνων.

*passports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected