Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

ΠΑΟΚ – Χάθηκε ο Στοχ, φεύγει και ο Λούκας!

ÊÕÐÅËËÏ ÅËËÁÄÁÓ / ÇÌÉÔÅËÉÊÏÓ /  ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ / CUP / SEMIFINAL / PAOK - OLYMPIAKOSΜακριά απ’ την Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ θα συνεχίσει οριστικά την καριέρα του ο Μίροσλαβ Στοχ! Η Φενέρμπαχτσε ανακοίνωσε πως ο παίκτης θα αγωνιστεί δανεικός για την επόμενη σεζόν στην Αλ-Αίν, με τους Τούρκους να βάζουν στα ταμεία τους για τον δανεισμό ένα ποσό της τάξεως του ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Η ομάδα των Ενωμένων Αραβικών Εμιράτων θα έχει δικαίωμα απόκτησης του Σλοβάκου άσου, όμως θα πρέπει να… ματώσει οικονομικά το επόμενο καλοκαίρι για να τον κάνει δικό της, αφού μπήκε οψιόν αγοράς έναντι 5 εκατ. Ευρώ.

Και μπήκε τόσο υψηλό ποσό, διότι η Φενέρ την ώρα που έκανε γνωστό το δανεισμό του πρώην πλέον άσου του «Δικεφάλου του βορρά», ανακοίνωσε πως επεκτάθηκε η συνεργασία της με τον παίκτη έως το 2018 κι ενώ το προηγούμενο συμβόλαιό του εξέπνεε σε δύο χρόνια!

Αποχωρεί από Ελατοχώρι ο Λούκας!

Σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει, ο Λούκας θα επιστρέψει σήμερα στη Θεσσαλονίκη, ώστε να συναντηθεί με τους ανθρώπους της διοίκησης και να συζητήσει το τι θα γίνει από εδώ και πέρα.

Ο Ισπανός επικαλείται σοβαρό προσωπικό πρόβλημα και έχει εκφράσει ήδη την επιθυμία του να επιστρέψει στην πατρίδα του, την Ισπανία, για αυτό και θα αφήσει σήμερα την υπόλοιπη αποστολή στο Ελατοχώρι και θα μιλήσει με τη διοίκηση, ώστε να βρεθεί μία λύση που θα ικανοποιεί και τις δύο πλευρές.

Αργότερα μέσα στην ημέρα αναμένεται να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις στο θέμα του ποδοσφαιριστή.

*sport-fm.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected