Super League 1

Sentra 103.3 πριν λίγο – “Ναυάγιο” με Καραγκούνη!

 ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÎÁÍÈÇ   PANATHINAIKOS - XANTHIΑν και εδώ και αρκετό καιρό οι ενδείξεις ήταν θετικές και όλα έδειχναν ότι ο διεθνής μέσος θα επιστρέψει στο «τριφύλλι» για να κλείσει εκεί την πλούσια καριέρα του, τελικά τα πράγματα δεν κύλησαν με happy end ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Την Πέμπτη (3/7) υπήρξε η επικοινωνία του «τυπάρα» με τον Νίκο Νταμπίζα, αλλά όχι και η συνάντηση που αναμενόταν παρουσία και του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζου. Ενδεχομένως να είναι και αυτός ο λόγος που τελικά δεν προέκυψε η συμφωνία.

Ούτε το οικονομικό ούτε το αγωνιστικό ήταν πρόβλημα και δεν υπήρξε άρνηση από την πλευρά του Καραγκούνη, ο οποίος πλέον έχει δύο δρόμους μπροστά του. Είτε να «κρεμάσει» τα παπούτσια του, είτε να δοκιμάσει μια νέα εμπειρία στο εξωτερικό, καθώς έχει ήδη πρόταση στα χέρια του από ομάδα του MLS και τον Φρανκ Κλόπα.

Σε πρώτη φάση, πάντως, θα αφοσιωθεί λίγο περισσότερο στην οικογένειά του, θα… γίνει λίγο περισσότερο μπαμπάς, όπως τόνισε νωρίτερα στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Sentra 103,3 και στους Βασίλη Σκουντή και Αρη Λαούδη.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected