Ποδόσφαιρο

Νεϊμάρ – Μπορούσε να μείνει ανάπηρος, σύμφωνα με τους γιατρούς!

pegasus_LARGE_t_1041_106308105Και, όμως, ο Νεϊμάρ μπορεί να θεωρεί εαυτόν τυχερό μέσα στην ατυχία του με βάση τα όσα ανέφεραν σε Βραζιλιάνους ρεπόρτερ οι θεράποντες ιατροί του σούπερ σταρ της «σελεσάο».

Και επειδή, ενδεχομένως, πολλοί να αναρωτιέστε, προς τι όλος αυτός ο πρόλογος; Η απάντηση είναι απλή… Οι γιατροί που εξέτασαν τον άσο της Μπαρτσελόνα ανέφεραν πως αν το χτύπημα του Ζουνίγα ήταν λίγα εκατοστά πιο δίπλα από το σημείο που δέχθηκε τη γονατιά του αντιπάλου του, θα μπορούσε να αντιμετωπίσει και μόνιμα κινητικά προβλήματα. Να αποκομίσει, δηλαδή, αναπηρία…

Ετσι ο Νεϊμάρ μπορεί να νιώθει τυχερός με το κάταγμα που απέσπασε ως ενθύμιο στον 3ο σπόνδυλο και θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικών χώρων για κάποιες εβδομάδες χωρίς, βέβαια, να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Μηνύματα συμπαράστασης από κόσμο, συμπαίκτες και αντιπάλους

Στο μεταξύ, ο Νεϊμάρ έγινε αποδέκτης μηνυμάτων συμπαράστασης από συμπαίκτες του στη Βραζιλία, αλλά και αντιπάλους στο Mundial όντας ταυτόχρονα αντίπαλοι σ’ αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Μηνύματα συμπαράστασης έσπευσαν να του στείλουν τόσο συμπαίκτες του στην εθνική ομάδα (Νταβίντ Λουίζ, Τιάγκο Σίλβα κ.α.) και τη Μπαρτσελόνα, με πρώτο και καλύτερο τον Μέσι, όσο όμως και κορυφαίοι αστέρες άλλων αθλημάτων, όπως οι ΛεΜπρόν Τζέιμς και Κόμπι Μπράιαντ.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected