Super League 1 - Διαιτησία

Super League – Τα “αντίο” στη Λειβαδειά, το γαλλικό…κλειδί Ντεγκινί και το “δάνειο” Αργυρίου!

f8d4f1f7ca08411068ed959a37e1efa2_LΟλυμπιακός – Τελικές συζητήσεις με Αμπιντάλ

Στην Αθήνα βρίσκεται από τα ξημερώματα του Σαββάτου (5/7) ο Ερίκ Αμπιντάλ προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Ο Γάλλος αμυντικός έφτασε στην ελληνική πρωτεύουσα λίγο μετά τις 1:30 και άμεσα αναμένεται να μεταβεί σε ξενοδοχείο, ούτως ώστε να ξεκουραστεί και το πρωί θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, πριν μεταβεί στα γραφεία της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ και βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τους Πειραιώτες.

Σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η μεταγραφή του από την Μονακό, ο Μίτσελ θα έχει στη διάθεσή του έναν ποδοσφαιριστή με μεγάλη εμπειρία, με την ελπίδα πως θα γίνει ο ηγέτης στα μετόπισθεν των Πρωταθλητών Ελλάδας, τόσο στις εγχώριες διοργανώσεις, όσο και το κυριότερο στην Ευρώπη.

Λεβαδειακός – Ανακοίνωση την αποχώρηση τριών

Τρία «διαζύγια» ανακοίνωσαν την Παρασκευή (4/7) οι διοικούντες τους Βοιωτούς, μετά την απόκτηση του Γεωργιάδη

Πορεία αντίθετη με τον Νίκο Γεωργιάδη ακολούθησαν την Παρασκευή (4/7) τρεις ποδοσφαιριστές του Λεβαδειακού. Οι Βοιωτοί μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του 30χρονου άσου, γνωστοποίησαν πως λύθηκαν κοινή συναινέσει τα συμβόλαια των Μανόλο, Μπουντόπουλου και Μίλιεβιτς. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Manuel Martinez Lara (Manolo), Christian Miljevic και Γιώργο Μπουντόπουλο. Τους ευχαριστεί για την προσφορά τους στην ομάδα και τους εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας τους».

Πανθρακικός – Εντυπωσιακή κίνηση με Νιτγκινί!

Δεν άργησε να τα βρει ο Πανθρακικός με τον Νικολά Ντιγκινί (φωτ) και το πρωί του Σαββάτου ανακοινώθηκε η απόκτησή του.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός τα βρήκε σε όλα με την ομάδα της Κομοτηνής και αναμένεται να βοηθήσει πολύ στο δημιουργικό κομμάτι. Εξάλλου, ο Ντιγκινί αποτελεί προσωπική επιλογή του Άκη Μάντζιου, που θεωρεί ότι ταιριάζει στον τρόπο παιχνιδιού των «πρασίνων».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Πανθρακικός ανακοινώνει την απόκτηση του Νικολά Ντιγκινί (Nicolas Diguiny)  που αγωνίζεται στη θέση του μέσου.

Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής γεννήθηκε στις 31 Μαΐου 1988 στην Saint – Germain-en- Laye της Γαλλίας , έχει ύψος 1.79, ζυγίζει 70 κιλά και προηγούμενη ομάδα του ήταν η γαλλική Vannes με την οποία μέτρησε πάνω από 150 συμμετοχές στα εθνικά πρωταθλήματα της Γαλλίας σημειώνοντας 23 γκολ.

SKODA Ξάνθη – Τρίτη προσθήκη ο Λουσέρο

Την τρίτη μεταγραφική της κίνηση ανακοίνωσε η Ξάνθη, με την απόκτηση του Αντριάν Λουσέρο.

Ο Αργεντινός μέσος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ έχει περάσει και από τον Πανθρακικό. Πρόκειται για έναν ποιοτικό παίκτη που μπορεί να δώσει λύσεις στην ακριτική ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Oscar Adrian Lucero.

ΠΑΟΚ – Scouting στη Γαλλία

Εβδομάδα μεταγραφών θα είναι αυτή που έρχεται για τον ΠΑΟΚ, καθώς βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με μια σειρά από μεταγραφικούς στόχους.

Μετά από ένα διάστημα ηρεμίας, ο «Δικέφαλος του Βορρά» θέλει να φουλάρει για την ενίσχυσή του, και εξετάζει παίκτες που έχει εντοπίσει ή του έχουν προταθεί. Ο ΠΑΟΚ φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του  Φλοράν Σιναμά Πονγκόλ, ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ατλέτικο Μαδρίτης, Σπόρτινγκ, Σαραγόσα, Σεντ Ετιέν και Ροστόφ. Στη ρωσική ομάδα αγωνίζεται από το 2012 ο Γάλλος φορ, ωστόσο μετρά μόλις 18 συμμετοχές και 2 γκολ.

Στους «ασπρόμαυρους» προτάθηκε ο Γάλλος επιθετικός Άντονι Λε Ταλέκ, που αγωνίζεται στη Βαλενσιέν και έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο. Όμως η ομάδα υποβιβάζεται και θα είναι πιο εύκολο να αποκτηθεί. Ο 29χρονος φορ έχει κάνει τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στη Λίβερπουλ, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Χάβρη, Σεντ Ετιέν, Σάντερλαντ, Σοσό, Λε Μαν και Οσέρ.

ΠΑΣ Γιάννινα – Αρέσει ο Αλγερινός

Επίσημο αναμένεται να κάνει η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του Αλγερινού χαφ, τον οποίο έχουν ξεχωρίσει για το ρόστερ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Οι Ηπειρώτες έχουν ξεχωρίσει μια συγκεκριμένη περίπτωση, η οποία είναι δύσκολη, αλλά αισιοδοξούν πως θα καταφέρουν να την υλοποιήσουν.

Αδεια μέχρι τις 12 Ιουλίου πήρε ο Στρούνα, ο οποίος είχε υποχρεώσεις με την εθνική του ομάδα. Όπως έγινε γνωστό, οι κάτοχοι διαρκείας θα έχουν δικαίωμα να ανανεώσουν τα εισιτήριά τους μέχρι τις 15 Ιουλίου.

Νίκη Βόλου – Δανείστηκαν Αργυρίου από ΑΕΚ

ÊÕÐÅËËÏ Ã ÅÈÍÉÊÇÓ / ÇËÕÓÉÁÊÏÓ -ÁÅÊ

Η παραχώρηση με τη μορφή δανεισμού του Χριστόφορου Ντούμπερετ (λόγω του διαβατηρίου) στη Νίκη Βόλου δεν προχώρησε, αλλά οι Θεσσαλοί ήρθαν σε συμφωνία με την ΑΕΚ για άλλον ποδοσφαιριστή της.

Ο λόγος για τον Νίκο Αργυρίου, ο οποίος θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Super League, με σκοπό να κερδίσει μία θέση στο ρόστερ της ΑΕΚ, τη χρονιά της επιστροφής της.

Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, δεν αποκλείεται να παραχωρηθεί δανεικός ένας ακόμα «κιτρινόμαυρος» στην ομάδα του Βόλου.

Παράλληλα, ο προπονητής της Νίκης, Βίλιαν Φλουτ, φέρεται να έχει στο «στόχαστρο» έναν χαφ από την Γκάνα.

Κέρκυρα – Κρίσιμη μέρα για Χαβίτο

Την καθοριστική επαφή με τη διοίκηση της Κέρκυρας θα έχει σήμερα ο Φρανθίσκο Χαβίτο.

Ο Ισπανός βρίσκεται ήδη στο νησί και αναμένεται να έχει τις τελικές διαπραγματεύσεις με τους «Φαίακες», με τους διοικούντες την ΠΑΕ να παρουσιάζονται αισιόδοξοι για την έκβαση της συγκεκριμένης υπόθεσης.

Εφόσον δεν υπάρξει κάποιο πρόβλημα, ο Ισπανός άσος θα υπογράψει τη Δευτέρα, με την επιστροφή του προέδρου του συλλόγου, Χάρη Κουτσούρη.

Οι Ισπανοί Μπόρχα και Μαλαγκόν προπονήθηκαν και χθες. Όπως είναι γνωστό, ο δεύτερος είναι υπό δοκιμή και φυσικά είναι νωρίς για να κριθεί.

*με στοιχεία από sport-fm.gr, onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected