Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Καψόχωρας – Η Κυπελλούχος Ημαθίας σε νέα μονοπάτια!

1897852_671340306241469_1056507029_nΣτροφή 180 μοιρών πραγματοποιεί φέτος η κυπελλούχος Ημαθίας, ΑΕ Καψόχωρας! Ο “κιτρινόμαυρος” σύλλογος περνά πλέον στην επόμενη μέρα, με νέο διοικητικό σχήμα αλλά και καινούριο προπονητή, ο οποίος διαδέχεται τον (κατά γενική ομολογία) επιτυχημένο Χρήστο Τερζίδη.

Μετά τη Γενική Συνέλευση των μελών του Συλλόγου, νέος πρόεδρος αναλαμβάνει ο Βασίλης Νικολόπουλος, ο οποίος διετέλεσε στον προεδρικό θώκο της ομάδας επί 2.5 συναπτά έτη στο παρελθόν (Ιούλιος 2010 – Ιανουάριος 2013) ενώ τη θέση του αντιπροέδρου αναλαμβάνει το μέλος της περσινής διοίκησης, Εμμανουήλ Παπαδόπουλος. Χρέη Γενικού Γραμματέα θα εκτελεί ο Χαράλαμπος Νικολόπουλος και ταμία ο Σπύρος Σωτηριάδης. Αναλυτικά το νέο ΔΣ, από το οποίο απομένει ένα ακόμη πρόσωπο για να ολοκληρωθεί :

Πρόεδρος : Νικολόπουλος Βασίλειος

Αντιπρόεδρος : Παπαδόπουλος Εμμανουήλ

Γενικός Γραμματέας : Νικολόπουλος Χαράλαμπος

Ταμίας : Σωτηριάδης Σπυρίδων

Έφορος : Δαρλόπουλος Σωτήριος

Μέλη : Σιλιτζίδης Κων/νος, Μαυρόπουλος Θωμάς

Προπονητής για την περίοδο 2014-2015 επιλέχθηκε ο Παύλος Ζερδαλής, ο οποίος μετά την περσινή θητεία του στον Αστέρα Αλεξάνδρειας επιχειρεί το δεύτερο βήμα στη νέα του καριέρα. Ο νεαρός τεχνικός αναλαμβάνει τα ηνία των “κιτρινόμαυρων”, με βασικό του μέλημα τη διατήρηση των σκήπτρων αλλά και την σταδιακή ανανέωση του ρόστερ, όπως άλλωστε επιτάσσουν και οι νέες εποχές στο ποδόσφαιρο.

hpim39361

Επόμενο βήμα, σε συνεργασία διοίκησης και προπονητή, οι επαφές με τους ποδοσφαιριστές του περσινού ρόστερ και η προσέγγιση νέων στόχων που θα προκύψουν μετά την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης διαδικασίας.

Το Imathia Sports News εύχεται στη νέα διοίκηση και στον προπονητή, σιδερένιοι και πάντα επιτυχίες!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected