Super League 1 - Μεταγραφές

Ολυμπιακός – Η εβδομάδα ξεκινά με…Εντινγκά & Ντοσεβί!

2f8169fbf643a3465df8b66d5d524425_LΣυνεχίζει απτόητος τη μεταγραφική του δραστηριότητα ο Ολυμπιακός, αφού ανακοίνωσε επίσημα πως ο Ντελβίν Εντινγκά θα συνεχίσει να φορά τα ερυθρόλευκα καθώς αποκτήθηκε από τη Μονακό.

Με το… σπαθί του κέρδισε ένα νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό ο Ντελβίν Εντινγκά. Ο Κογκολέζος μέσος ήρθε πέρσι το καλοκαίρι στο λιμάνι με τη μορφή δανεισμού από τη Μονακό και στο δεύτερο μισό της χρονιάς έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις με τους «ερυθρόλευκους».

Έτσι, ο Ολυμπιακός κίνησε τις διαδικασίες και κατάφερε να τον αποκτήσει, ενεργοποιώντας την οψιόν με μικρότερο προφανώς ποσό από τα 3 εκατ. ευρώ που αξίωναν οι Μονεγάσκοι, ανακοινώνοντας τη Δευτέρα (07/07) την υπογραφή συμβολαίου με τον Εντιγνκά. Ο 26χρονος χαφ, πέρσι είχε 19 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τους Πειραιώτες.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ντελβίν Εντινγκά από τη Μονακό».

Και Ντοσεβί…παρακαλώ!

Με διαφορά λίγων λεπτών ανακοινώθηκε και ο Ματιέ Ντοσεβί. O 26χρονος εξτρέμ μέχρι πρότινος της Βαλενσιέν βρέθηκε χθες στην Ελλάδα και πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Οι δύο ποδοσφαιριστές θα ενσωματωθούν στην αποστολή του Ολυμπιακού που βρίσκεται στο Ζέεφελντ της Αυστρίας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Γάλλου ποδοσφαιριστή Ματιέ Ντοσεβί».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected