Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο

Π.Ε.Π.Φ.Α. – Διοργανώνει σεμινάρια προπονητών ποδοσφαίρου

αρχείο λήψηςΗ Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής (Π.Ε.Π.Φ.Α) και πιο συγκεκριμένα ο τομέας ποδοσφαίρου, διοργανώνει διήμερο επιμορφωτικό σεμινάριο προπονητικής ποδοσφαίρου, με τίτλο «λειτουργική προπόνηση στο ποδόσφαιρο».

Με γνώμονα την πλήρη ενημέρωση και επιμόρφωση όσων ασχολούνται με την προπονητική ποδοσφαίρου, ο Τομέας Ποδοσφαίρου της Π.Ε.Π.Φ.Α οργανώνει σεμινάριο το οποίο περιλαμβάνει θεωρία και πρακτική γύρω από την λειτουργική προπόνηση, μια νέα μέθοδος που βασίζεται σε ευρέως αποδεκτές προπονητικές αρχές. Το σεμινάριο θα διεξαχθεί το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Ιουλίου 2014.

Το σεμινάριο θα αποτελέσει μια σημαντική πηγή για την εφαρμογή αποτελεσματικών προπονητικών προγραμμάτων. Η εγκυρότητα κορυφαίων εισηγητών (Βασίλης Βούζας, Στέλιος Πούλος, Νίκος Δρακογιαννόπουλος, Γιάννης Ντουρουντός, Γιώργος Σκόλιας) και η πληρότητας της θεματολογίας του σεμιναρίου εγγυώνται μια αξιόπιστη πρόταση ενημέρωσης και επιμόρφωσης. Παρακολουθείστε τις εξελίξεις στις σύγχρονες προπονητικές μεθόδους και αναβαθμίστε το γνωσιολογικό σας επίπεδο

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 210 9765100, 210 9711213 ή να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.siga.gr (κατηγορία : Σεμινάρια – Εκδηλώσεις)

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected