Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Φίλιππος Μελίκης – Το νέο ΔΣ και το θέμα προπονητή

1004650_643453808998209_1657601228_n (1)Νέα διοίκηση έχει εδώ και λίγη ώρα ο δευτεραθλητής του περσινού πρωταθλήματος της Α1 Ερασιτεχνικής, Φίλιππος Μελίκης. Στη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε τη Τρίτη 8/7, εκλέχθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας με επικεφαλής τον Δημήτρη Μπιτόπουλο στη θέση τον απερχόμενο πρόεδρο, Γιάννη Ζεϊμπέκη. Παράλληλα, τέθηκαν οι στόχοι για τη νέα χρονιά ενώ οριοθετήθηκε το μπάτζετ του αγωνιστικού τμήματος. Αναλυτικά τα ονόματα του ΔΣ :

Πρόεδρος : Δημήτριος Μπιτόπουλος

Αντιπρόεδρος Α’ : Κυριάκος Μελιτζανάς

Αντιπρόεδρος Β’ : Κων/νος Βενιόπουλος

Γραμματέας : Δημήτριος Μαμουτόπουλος

Ταμίας : Γεώργιος Κωστόπουλος

Γενικός Αρχηγός Α’ : Θωμάς Μαμουτόπουλος

Γενικός Αρχηγός Β’ : Κυριάκος Αποστολίδης

Υπεύθυνος Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων : Βασίλειος Τζίμος

Υπεύθυνος για θέματα του Δήμου : Χρήστος Ασλανίδης

Υπεύθυνος Ακαδημιών και Τεχνικός Σύμβουλος : Κών/νος Παυλόπουλος

Υπεύθυνος για θέματα ΕΠΣ Ημαθίας : Ιωάννης Ζεϊμπέκης

Μέλη : Αλέξανδρος Χατζηθεοδώρου, Βασίλειος Παππάς, Χρήστος Γκόλιας, Ανδρέας Μπιτζές.

Από τη σημερινή συνέλευση προέκυψαν οι πρωταρχικοί στόχοι της ομάδας, που αφορούν την προσπάθεια για τη δημιουργία μίας ανταγωνιστικής ομάδας, με μπάτζετ το οποίο ωστόσο θα είναι μικρότερο σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.

Οριστικό “όχι” από Παυλόπουλο

1077622_644880405522216_113791340_oΕκτός της αναζήτησης νέων προσώπων όσον αφορά το ρόστερ της ομάδας αλλά και τις ανανεώσεις με παίκτες που επιθυμία της διοίκησης είναι να παραμείνουν, το νέο διοικητικό σχήμα του Φίλιππου βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή καθώς ο Κώστας Παυλόπουλος επέλεξε να παραμείνει στην Ακαδημία του Κένταυρου Μελίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι στόχοι προς αυτή την κατεύθυνση έχουν ήδη εντοπιστεί και από αύριο ξεκινούν οι επαφές για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας.

Το Imathia Sports News εύχεται στο νέο ΔΣ της ομάδας να είναι καλορίζικο και να οδηγήσουν την ομάδα με γνώμονα το καλό του συλλόγου. Επίσης ευχόμαστε στον συνεργάτη και φίλο Βασίλη Τζίμο, που ανέλαβε το πόστο του Υπεύθυνου Τύπου της ομάδας, καλή χρονιά με υγεία και δύναμη.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected