Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Super League 1 - Μεταγραφές

Super League – Ο Μαλεζάς, ο Μάντζιος και οι άλλοι!

da65af2acd78432930502e67f69c951a_L

Παναιτωλικός – Κοντά στον Βολιβιανό, αναζητεί τη “χρυσή τομή” με Μαλεζά!

Τον Ντιέγκο Μπεχεράνο αναμένουν στον Παναιτωλικό τις επόμενες ώρες προκειμένου να κλείσει οριστικά η μεταγραφή

Ο 23χρονος δεξιός μπακ τα έχει βρει σε προφορικό επίπεδο με τον Παναιτωλικό και δεν αποκλείεται μέχρι αύριο να έρθει στην Ελλάδα για να υπογράψει. Η συμφωνία πρέπει να θεωρείται δεδομένη με τον Βολιβιανό και δύσκολα θα χαλάσει. Εκτός κι αν τα εργομετρικά δείξουν άλλα…

Κατά τα άλλα, στο Αγρίνιο δεν έχουν εγκαταλείψει την περίπτωση Μαλεζά και οι δύο πλευρές ενδέχεται να καθίσουν στο τραπέζι προσεχώς μήπως και βρουν σημείο επαφής.

Αυτή η εξέλιξη έχει δύο όψεις: Αφενός μεν στον ΠΑΟΚ αναζητούν κάτι καλύτερο για τη θέση του στόπερ, αφετέρου δε στον Παναιτωλικό θέλουν να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο την αμυντική γραμμή, παρότι αποκτήθηκε ο Ετζενγκέλε.

Πλατανιάς – Στο στόχαστρο ο Σέρεμετ

Ο Πλατανιάς έχει κλείσει τον Αποστολόπουλο όπως ήδη έχουμε γράψει και φουλάρει για τον Σέρεμετ

Ο Σλοβένος τερματοφύλακας φέρεται να είναι ο εκλεκτός για τη θέση 1 και πηγές από τα Χανιά αναφέρουν πως οι δύο πλευρές έχουν έρθει ήδη σε επαφή. Ο Γιάννης Χριστόπουλος αναζητά έμπειρο κίπερ και φαίνεται ότι ο Σέρεμετ μπορεί να κάνει τη δουλειά, αρκεί να βρεθεί η χρυσή τομή στο οικονομικό. Την περασμένη σεζόν ο 34χρονος τερματοφύλακας αγωνίζοταν στον Πανθρακικό με τον οποίο έκανε 19 συμμετοχές. Πλέον είναι ελεύθερος.

Λεβαδειακός – Η παραμονή Μάντζιου και το “κόλπο γκρόσο” με Βεϊσάγκα

dea98bc628142c0574b559ec75a670e9_L

Πληροφορίες του Onsports αναφέρουν ότι ο Βαγγέλης Μάντζιος και ο Λεβαδειακός θα πορευτούν μαζί και τη νέα σεζόν

Έπειτα από επαφές που κράτησαν αρκετό διάστημα κι αφού ο Έλληνας φορ δεν βρήκε κάποια αξιόλογη πρόταση, οι δύο πλευρές τα βρήκαν. Ο Μάντζιος ανανεώνει τη συνεργασία του για έναν ακόμα χρόνο και απομένει μόνο η ανακοίνωση για να κλειδώσει το θέμα οριστικά.

Την ίδια ώρα, δίχτυα στη Βολιβία φέρεται να έχει ρίξει ο Λεβαδειακός που εξετάζει την περίπτωση του Βάλτερ Βεϊσάγκα.

Ο 28χρονος αμυντικός μέσος αγωνίζεται στην Στρόνγκεστ Βολιβίας και απασχολεί τους Βοιωτούς. Οι δύο πλευρές είναι σε επαφές για να βρεθεί η χρυσή τομή και να συνεργαστούν.

Βλέπετε, ο παίκτης πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιο του και όπως αναφέρουν στον Τύπο της Βολιβίας, ο Βεϊσάγκα ενημέρωσε τον Λεβαδειακό για τις απαιτήσεις που αξιώνει η Στρονγκεστ για να τον παραχωρήσει.

Το αργότερο μέχρι αύριο θα έχει ξεκαθαρίσει το θέμα (πιθανότατα θετικά). Την ερχόμενη Τρίτη, η αποστολή του Λεβαδειακού θα μεταβεί στο Καρπενήσι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας όπου και θα μείνει μέχρι τις 29 Ιουλίου. Θέμα χρόνου, τέλος, είναι να ανακοινωθεί το διαζύγιο με τον Βαρελά.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected