Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

ΑΟ Χανιά – Διπλό μεταγραφικό “χτύπημα” σήμερα!

giannis_karallis_0Διπλό χτύπημα για τον ΑΟ Χανιά σήμερα Παρασκευή (11/07), καθώς μετά τον Πέτρο Κοντέων προχώρησε και στην απόκτηση του Γιάννη Καραλή (φωτ).

Οι «μπλε» ενέταξαν στο δυναμικό τους τον νεαρό μεσοεπιθετικό, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν με τη φανέλα της Καλλιθέας. Προηγούμενοι σταθμοί του 26χρονου ήταν Ατρόμητος, Κέρκυρα και φυσικά η ΑΕΚ. Με αυτή τη μεταγραφή οι Κρητικοί βάζουν ψηλά τον πήχη για τη φετινή σεζόν.

Η ανακοίνωση: «Η Π.Α.Ε Αθλητικός Όμιλος Χανιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Καραλή. Είναι γεννημένος 6/11/1988 στην Αθήνα και ξεκίνησε την καριέρα του από την U20 του Ατρομήτου. Έχει αγωνιστεί επίσης στην πρώτη ομάδα του Ατρομήτου αλλά και σε Κέρκυρα, ΑΕΚ και Καλλιθέα».

Κάτοικος Χανίων είναι από σήμερα (11/07) και ο Πέτρος Κοντέων, όπως ανακοίνωσε η κρητική ΠΑΕ.

Ο 30χρονος επιθετικός διαθέτει πλούσιο βιογραφικό αγωνιζόμενος σε ομάδες του βορρά και τώρα έφτασε η ώρα να κατηφορίσει προς τον νότο, για λογαριασμό του ΑΟ Χανιά.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η Π.Α.Ε Αθλητικός Όμιλος Χανιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Πέτρο Κοντέων. Είναι γεννημένος 9/5/1984 στην Θεσ/νίκη και ξεκίνησε την καριέρα του από την U20 του ΠΑΟΚ. Έχει αγωνιστεί επίσης στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ αλλά και σε Νίκη Βόλου, Πανσερραϊκό, Διαγόρα, Ολυμπιακό Βόλου, Πιερικό, Δόξα Δράμας και Ηρακλή Θ.».

*dokari.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected