Κατηγορίες
Μεταγραφές - Ποδόσφαιρο Κόσμος

Μπάγερν Μονάχου – Απέκτησε Νάβας και έκανε δίδυμο-“φωτιά”!

b858db002db78458d54628c1e077e96c_LΈνας από τους τερματοφύλακες που ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, ήταν ο Κέιλορ Νάβας κι εξαργύρωσε τις τρομερές αποκρούσεις του με μεταγραφή στους Βαυαρούς!

Ο φύλακας άγγελος της Κόστα Ρίκα αλλά και της Λεβάντε, με εξαιρετική χρονιά στο ισπανικό πρωτάθλημα μπήκε στο στόχαστρο της γερμανικής Μπάγερν. Ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής δεν θα μπορούσε να αφήσει ασυγκίνητα τα μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης και σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της Λεβάντε, Τόμας Πέρεθ, η Μπάγερν θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του διεθνή τερματοφύλακα.

Συγκεκριμένα, ο Πέρεθ δήλωσε στην «Teletica Deporte» : «Πάει σε μια από τις καλύτερες ομάδες στης Ευρώπης και είμαι σίγουρος ότι θα το απολαύσει να παίζει εκεί και θα είναι ένας καλός συναγωνιστής για το νέο του συμπαίκτη, τον Μάνουελ Νόιερ.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι για εκείνον, γιατί του αξίζει σαν παίκτης και σαν άνθρωπος. Το κέρδισε. Έκανε μια πολύ καλή χρονιά και είμαστε χαρούμενοι που τον βοηθήσαμε να προχωρήσει στην καριέρα του».

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected