Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Νέα Γ Εθνικής – “Πνοή” στην Καβάλα, η νέα στέγη Σκερλετίδη και το dela Καλαμάτας-Κόλα!

Kola fix_610x400Καβάλα – Ύστατη προσπάθεια από τους παλαίμαχους!

Από το βράδυ της Παρασκευής οι νέοι υπεύθυνοι- διοικούντες του ΑΟΚ έπιασαν δουλειά και άρχισαν τις πρώτες επαφές για την μεταγραφική ενίσχυσης της ομάδας που ουσιαστικά αρχίζει από το μηδέν. Φημολογείται ότι θα συμφωνήσουν ή ήδη συμφώνησαν με τον Χάρη Παππά αλλά και τον Φώτη Κηπουρό, θέλοντας να στείλουν μήνυμα πως οι «αργοναύτες» θα είναι δυνατοί του χρόνου με έμπειρους παίκτες!

Από τους παίκτες που αγωνίστηκαν πέρσι ακούγονται προς παραμονή τα ονόματα του Γκαρακλίδη, του Ντουτσαρίδη αλλά και του Καρλόπουλου, ποδοσφαιριστών δηλαδή που είχαν ξεχωρίσει παρά τον υποβιβασμό και που με τη λύση που δόθηκε βλέπουν με θετικό μάτι της παραμονή τους!

Για τη θέση του γενικού αρχηγού «παίζει» ο Λάκης Χατζηαποστολίδης ενώ τις επαφές με τους παίκτες κάνει ο Στέλιος Κατρακυλάκης. Ο τελευταίος, δε, είναι πιθανόν να αναλάβει και προπονητής. Στη διοίκηση θα μετέχει και ο Γιώργος Μαλλιαρός.

Την Δευτέρα θα δοθεί πανηγυρική συνέντευξη Τύπου. Στη διοίκηση της ομάδας θα βρίσκονται μόνο παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές. Μπροστάρηδες είναι πάντα ο Νίκος Καραγεωργίου και ο Παύλος Δερμιτζάκης που όμως δεν θα μετέχουν στη διοίκηση. Γυμναστής τερματοφυλάκων ίσως είναι ο Σάκης Σπανίδης.

*proininews.gr

ΑΟ Κύμης – Ελεύθερος ο Γεωργουδάκης

Τη δυνατότητα να επιλέξει τον επόμενο σταθμό στην ποδοσφαιρική του καριέρα έχει εδώ και μερικά εικοσιτετράωρα ο Γιάννης Γεωργουδάκης.

Ο νεαρός επιθετικός έλυσε με συναινετικό τρόπο τη συνεργασία του με τον ΑΟ Κύμης, ολοκληρώνοντας με επιτυχημένο τρόπο και τη δεύτερη θητεία του στον σύλλογο της Εύβοιας.

Μάλιστα, ο 22χρονος φορ, που έκανε τα πρώτα του βήματα στη Νέα Ιωνία και αναδείχθηκε στο Ηράκλειο, επισήμανε σε δηλώσεις που παραχώρησε: “Ολοκληρώσαμε με επιτυχία μία δύσκολη σεζόν στη Γ’ Εθνική. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα στον ΑΟ Κύμης! Εύχομαι σε αυτή την ομάδα-οικογένεια ανάλογες χρονιές στο μέλλον”.

*infootball.gr

Βασίλης Σκερλετίδης – Το μεγάλο βήμα στην Παναχαϊκή!

skerletidis_610x400

Ο Βασίλης Σκερλετίδης, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Παναχαϊκής. Ο νεαρός αριστεροπόδαρος συμφώνησε σε όλα με τους «κοκκινόμαυρους» και αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα.

*sportfmpatras.gr

Καλαμάτα – Κόλα για τον πάγκο!

Τον αντικαταστάτη του Μίλτου Γκόφα εξακολουθούν να ψάχνουν στην “Μαύρη Θύελλα” με τον Μπλένταρ Κόλα (φωτ) να είναι αυτή τη στιγμή το φαβορί για να κάτσει στον πάγκο των «μελανόλευκων».

Οι Μεσσήνιοι είχαν μια πρώτη κουβέντα σήμερα με τον πρώην τεχνικό του Παναργειακού, δεν συμφώνησαν, όμως θα τα ξαναπούν αύριο με καλές πιθανότητες συνεργασίας. Επαφές υπήρξαν με αρκετούς τεχνικούς το τελευταίο διήμερο (έπαιξαν δυνατά τα ονόματα των Κουρμπανά και Σπανού), με τον Κόλα να είναι ο επικρατέστερος, με το κρίσιμο ραντεβού να είναι όμως προγραμματισμένο για αύριο. Ακόμη και αν δεν προχωρήσει τελικά του Κόλα πάντως, οι «μελανόλευκοι» θα κοιτάξουν να τελειώσουν μέσα στο Σαββατοκύριακο το θέμα προπονητή καθώς έχει χαθεί ήδη πολύτιμος χρόνος.

*eleftheriaonline.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected