Κατηγορίες
Super League 1

ΠΑΟΚ – “Μπηχτές” Λαζάρ για την αποχώρηση του

αρχείο λήψηςΑπογοητευμένος από τον τρόπο που έφυγε από τον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Κοστίν Λαζάρ.

Ο Ρουμάνος χαφ δεν έμεινε ευχαριστημένος από την πρόταση ανανέωσης που του έγινε από τον «Δικέφαλο του Βορρά», θεωρώντας πως η ομάδα δεν ήθελε να τον κρατήσει, όπως δήλωσε στην εφημερίδα «Σπορ του Βορρά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λαζάρ:

Για το που βρίσκεται αυτές τις ημέρες: «Στο σπίτι μου στην Περαία. Έχει τελειώσει το συμβόλαιο που είχα στον ΠΑΟΚ και, πλέον, είμαι ελεύθερος να πάω σε όποια ομάδα θέλω. Είμαι ελεύθερος, αλλά και απογοητευμένος, γιατί θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ δεν με σεβάστηκε καθόλου στις επαφές που είχαμε για πιθανή παραμονή μου στην ομάδα. Εγώ ήθελα να μείνω, αλλά οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν με ήθελαν και μου έκαναν μία πρόταση για να με διώξουν».

Για την πρόταση που του έγινε: «Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, απλά να αναφέρω ότι μ’ αυτά που μου πρότειναν ήταν σαν να μου έδιναν τα παπούτσια στα χέρια για να φύγω. Από την αρχή των επαφών μου έδειξαν ότι δεν ήθελαν να με κρατήσουν όσο ήθελα εγώ να μείνω και αισθανόμουν ότι ήμουν εναλλακτική επιλογή χωρίς να μου ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Θα ήταν καλύτερο να μου έλεγαν από την αρχή την αλήθεια. Είμαι 33 ετών και τα τελευταία τρία χρόνια τίμησα όσο καλύτερα μπορούσα τον ΠΑΟΚ. Άξιζα μία καλύτερη τύχη».

Για τα συναισθήματά του: «Είμαι πολύ πικραμένος. Και τώρα καταλαβαίνω καλύτερα πώς ένιωσαν ο Γκαρσία, ο Λίνο και κάποιοι άλλοι παίκτες που έπαιξαν με όλη τους την καρδιά για τον ΠΑΟΚ, έδωσαν και την ψυχή τους για την ομάδα, αλλά, τελικά, δεν τελείωσαν στον ΠΑΟΚ όπως θα ήθελαν».

Για το αν η ουσιαστική διαφορά του με τον ΠΑΟΚ ήταν οικονομικής φύσεως: «Δεν είναι μόνο αυτό το θέμα, το οικονομικό, αλλά περισσότερο ο τρόπος που με αντιμετώπισαν. Επειτα από τόσα χρόνια στα γήπεδα με έκαναν να νιώσω ότι δεν αξίζω τίποτα. Απογοητεύτηκα να περιμένω μία καλύτερη προσφορά από την αρχική που ήταν πολύ μικρή και με αγνόησαν. Είναι άσχημο να συμπεριφέρονται έτσι σε παίκτες που έχουν ματώσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Όταν η ομάδα είχε σοβαρά οικονομικά προβλήματα, μπορούσα να κάνω προσφυγή, να πάρω όλα τα χρήματα και να φύγω ως ελεύθερος. Αυτό το υπενθύμισα και στον Βρύζα όταν μιλήσαμε.

Αλλά εγώ έμεινα στα δύσκολα στην ομάδα και πάλεψα γιατί δέθηκα με τον ΠΑΟΚ. Είναι πολύ περίεργο αυτό που συμβαίνει μ’ αυτήν την ομάδα. Ξέρω ότι δεν είμαι ο μόνος που έχω νιώσει τόσα πολλά για τον ΠΑΟΚ, αλλά θα περίμενα καλύτερη αντιμετώπιση από τον σύλλογο. Και φυσικά παράπονο έχω μόνο από τους επιτελείς της ομάδας. Ο κόσμος μου φέρθηκε φανταστικά και θα τον έχω πάντα στην καρδιά μου. Το ίδιο και την ιδέα της ομάδας».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ δεν ανανέωσε κανένα από τα συμβόλαια που έληξαν αυτό το καλοκαίρι: «Δεν ξέρω τι να πω. Η ομάδα ξόδεψε πολλά χρήματα τα τελευταία χρόνια, αλλά χωρίς να πετύχει κάτι καλύτερο από ό,τι πριν έρθει ο Σαββίδης με τα εκατομμύρια. Αυτό πρέπει να προβληματίσει όλους τους ιθύνοντες του συλλόγου».

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected