Football League

Πιερικός – Πραγματοποιήθηκε η “πρώτη” με πολλά νέα πρόσωπα!

550469B107B91F8C600AAE45E5A7D1F9Την ευκαιρία να έχουν μία πρώτη γνωριμία με τους νέους τους συμπαίκτες στον Πιερικό είχαν οι Ελιομάρ Σίλβα, Μάριαν Μάρκοβιτς.

Ο 26χρονος Βραζιλιάνος κεντρικός μέσος και ο 33χρονος Σέρβος χαφ αντίστοιχα βρέθηκαν στην πρώτη συγκέντρωση του συλλόγου, αφού προηγουμένως ο πρώτος είχε περάσει από τις απαραίτητες εργομετρικές εξετάσεις. Η ανακοίνωση της απόκτησής του από την πλευρά της ΠΑΕ  θα γνωστοποιηθεί σήμερα (15/07).

Το «παρών» έδωσαν όλα τα μεταγραφικά αποκτήματα.

Από κει και πέρα, μέχρι την Τετάρτη θα έχει ξεκαθαρίσει και το θέμα της απόκτησης του δεξιού οπισθοφύλακα και εξετάζεται η περίπτωση του Λαμπάκη.

Στη χθεσινή συγκέντρωση έδωσαν το παρόν τους οι ποδοσφαιριστές:

Παπατολίκας, Μπικιαρόπουλος, Ντόικιτς, Μάρκοβιτς, Σίλβα, Γιαννούλης, Κόιτς, Ντόσης, Παναγιώτου, Μανίκας, Παλιάτσιος, Σπάσιτς, Κοντσίδης, Νικολίτσης, Κρουσταλέλης, Κατσιαμήτας, Καρατάσος, Αλ. Καρτσαμπάς, Μιχαηλίδης, Κέρι, Τάχος, Παναγιωτίδης, Παπαδόπουλος, Καραθάνας.

Ανοικτό παραμένει το ενδεχόμενο των περιπτώσεων Κωτσιόπουλου και Κουλίδη.

Παρόν ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Κώστας Παπαδόπουλος με τους συνεργάτες του στη χθεσινή “πρώτη” που έγινε σε πολύ καλό κλίμα. Σήμερα στις 18:15 θα ξεκινήσει η προετοιμασία με τους παίκτες να υποβάλλονται σε ιατρικές εξετάσεις.

Οι αιματολογικές και οι καρδιολογικές θα γίνουν στην Κατερίνη, ενώ οι παίκτες θα περάσουν εργομετρικά στη Θεσ/νίκη. Στο προπονητικό τιμ προστέθηκαν οι γυμναστές Γιώργος Χατζημπουργάνης και Γιώτης Αμανατίδης.

*pieriasport.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected