Κατηγορίες
K20 - K17 - K15

Αργύρης Τούφας – Ξεκίνησε την προετοιμασία με τον Ολυμπιακό!

αρχείο λήψης (1)Την πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν πραγματοποίησαν την Τρίτη (15/7) το απόγευμα, οι Νέοι Κ20 του Ολυμπιακού, στο Ρέντη.

Οι ερυθρόλευκοι Νέοι αφού έκαναν κατά γκρουπ τις ιατρικές εξετάσεις στο Μετροπόλιταν την Παρασκευή και τη Δευτέρα, συγκεντρώθηκαν την Τρίτη το απόγευμα στις αθλητικές εγκαταστάσεις στο Ρέντη και υπό τις οδηγίες των Ελευθεριάδη και Γεωργάτου πραγματοποίησαν την πρώτη προπόνηση της χρονιάς. Παρόντες ήταν και όλοι οι προπονητές της ακαδημίας.

Ο νέος προπονητής της ομάδας θα ανακοινωθεί μέσα στην εβδομάδα και ως τότε τον ρόλο αυτό θα εξασκεί ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας Θεόδωρος Ελευθεριάδης.

Από πλευράς των νεαρών ποδοσφαιριστών στην πρώτη προπόνηση ήταν: ο 95άρης Ψυχογιός, οι 96άρηδες Ηλιάδης, Τούφας, Λάτσι, Ρετζής, Γαρεφαλλάκης, Ιγνατίδης, Καναβέτας και οι 97άρηδες Κατσιμήτρος, Τόλι, Μακροστέριος, Ντάσης, Πεχλιβανίδης, Ράντζα, Ανδρούτσος, Παπουτσίδης, Αμαραντίδης, Αράπης, Μανθάτης και Χατζάρας.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι παρελθόν από την ακαδημία του Ολυμπιακού αποτελούν οι 96άρηδες Χαλκιάς, Βολονάκης, Μαργαρίτης, Νασιακόπουλος και οι 97άρηδες Νιάρρος, Τσιαφίτσας, Βελέντζας, Γιαννόπουλος, Μιχαλακέλης, Παπανικολάου και Μεζίνι, οι οποίοι έμειναν ελεύθεροι να συνεχίσουν την καριέρα τους όπου επιθυμούν.

Μετά την προετοιμασία της πρώτης ομάδας δεν αποκλείεται να ενταχθούν και κάποια παιδιά που βρίσκονται σ’ αυτή, όσους δηλαδή ο Μίτσελ αποφασίσει να μην είναι στο ρόστερ της αντρικής ομάδας. Στο Ζέεφελντ βρίσκονται οι 95άρηδες Στρέζος, Βούρος και οι 96άρηδες Βατουσιάδης, Σάλιακας και Βέργος.

Όσο αφορά τους 95άρηδες δεν έχει γίνει γνωστό ακόμη τι θα γίνει με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που δεν αναφέραμε παραπάνω, αν δηλαδή κάποιοι παραμείνουν στο ρόστερ της Κ20 ή θα δοθούν δανεικοί.  Αυτοί είναι οι Βλάχος Κ., Σωτηράκος, Γιάνκοβιτς, Πασαλίδης και Σιώπης Δ.

Να υπενθυμίσουμε ότι σύμφωνα με την περσινή προκήρυξη, μεταφρασμένη στα δεδομένα της νέας σεζόν, μπορούν στην Κ20 να αγωνιστούν οι ποδοσφαιριστές γεννημένοι από 1/1/1995 και μετά, καθώς και δύο 94άρηδες.

*football-academies.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected