Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Χαρίεσσας – Η νέα εβδομάδα έφερε εξελίξεις!

ΧΑΛΚΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣΌπως σας είχαμε ενημερώσει σχετικά την προηγούμενη εβδομάδα, το Σαββατοκύριακο που πέρασε θα…έβγαζε ειδήσεις για την ΑΕ Χαρίεσσας. Οι επαφές της νέας διοίκησης με ανθρώπους και επιχειρηματίες της περιοχής έπιασαν τόπο και η ομάδα θα πορευτεί στα ίδια πλαίσια με την περσινή χρονιά.

Πρώτο μέλημα ήταν η παραμονή του Δημήτρη Χαλκιά στον πάγκο της ομάδας, κάτι το οποίο επετεύχθη τελικά με τις δύο πλευρές να συμφωνούν σε όλα και να δίνουν τα χέρια. Ο νεαρός προπονητής θα παραμείνει για τρίτο χρόνο στον “κιτρινόμαυρο” πάγκο και φέτος αντιμετωπίζει ακόμη μία πρόκληση στην προπονητική καριέρα, την δημιουργία ενός ρόστερ που θα απουσιάζει από αυτό παίκτες που “τράβηξαν” το κουπί τις προηγούμενες χρονιές.

Θυμίζουμε πως οι Γιώργος Διτσόλας, Δημήτρης και Βασίλης Καρασαρίδης έχουν “κρεμάσει” τα παπούτσια τους, με τους δύο πρώτους να εντάσσονται στο διοικητικό σχήμα, βοηθώντας πλέον από άλλο πόστο την ομάδα του χωριού τους. Παρελθόν αποτελεί και ο Δημήτρης Αντιφάκος, που λόγω της προσωπικής του εργασίας θα αγωνιστεί σε  κατώτερη κατηγορία, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως είναι πολύ κοντά στο να συμφωνήσει με τον ανανεωμένο φέτος ΓΑΣ Κοπανού.

Πολύ κοντά στην έξοδο βρίσκονται επίσης οι Βασίλης Σιδηρόπουλος και Παναγιώτης Τόσκα, ωστόσο η διοίκηση θα κάνει μία ακόμη προσπάθεια να τους κρατήσει στο ενεργητικό της ομάδας για ακόμη ένα χρόνο.

Οι ανανεώσεις και οι πιθανές παραμονές

Σε συμφωνία με τη διοίκηση ήρθαν χθες οι Γιώργος Κανδηλίδης (φωτ.αριστερά) και Δημήτρης Κατσουγιαννόπουλος (φωτ.δεξιά) οι οποίοι ανοίγουν την αυλαία των ανανεώσεων στην “κιτρινόμαυρη” ομάδα. Από κει και έπειτα, θα ακολουθήσουν επαφές και με τους υπόλοιπους παίκτες του ρόστερ, με πιθανή παραμονή του μεγαλύτερου μέρους αυτού και τη νέα χρονιά.

Οι στόχοι στο μεταγραφικό “παζάρι”

Δύο είναι τα βασικά ζητήματα όσον αφορά την ενίσχυση της ομάδας. Η αποχώρηση των Αντιφάκου και Βασίλη Καρασαρίδη αναγκάζουν τους ανθρώπους της ομάδας να στραφούν σε λύσεις στις θέσεις του τερματοφύλακα και του επιθετικού, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως έχουν εντοπιστεί κάποιοι στόχοι, που τις επόμενες μέρες θα κληθούν για συζητήσεις.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected