Football League

Δόξα Δράμας – SOS από τους “μαυραετούς!

doxaDramas34_610x400Την ώρα που οι άλλες ομάδες έχουν βάλει τον προγραμματισμό τους στην τελική ευθεία, στο δραμινό στρατόπεδο δεν κινείται φύλλο. Και το χειρότερο είναι πως οι υπεύθυνοι δεν κάνουν τίποτε το ουσιαστικό για να αλλάξει αυτή η κατάσταση.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, έφτασε δυστυχώς το σημείο εκείνο όπου πλέον σταματούν να χτυπούν οι καμπάνες… Είναι το σημείο που μια ομάδα μπαίνει στον κόκκινο συναγερμό. Είναι το σημείο που αρχίζουν οι ομαδικές προσφυγές.

Ήδη μια εξάδα από αυτούς προχώρησαν στις νόμιμες διαδικασίες. Οι Αντώνης Νατσούρας, Δημήτρης Διαμαντόπουλος, Νίκος Βλασόπουλος, Γιάννης Στεργιανός, Πασχάλης Κάσσος και Νινοσλάβ Μιλένκοβιτς διεκδικούν από την Δόξα, άλλοι μόνο τα χρήματα και άλλοι την αποδέσμευσή τους, από μια ομάδα που δεν δείχνει ότι μπορεί να τους εξασφαλίσει προοπτική για την ποδοσφαιρική τους καριέρα.

Το ευτύχημα είναι ότι τα νούμερα για τα οποία γίνονται οι προσφυγές σε καμία περίπτωση δεν είναι σημαντικά και σε μια περίπτωση εξόδου από το αδιέξοδο, μπορούν να μην γίνουν καταδικαστικά.

Νέο συμβούλιο

Εκεί που είχε να γίνει συμβούλιο στην ΠΑΕ πάνω από τρεις μήνες, ξαφνικά την Τετάρτη έγινε και δεύτερο μετά από αυτό της περασμένης εβδομάδας.

Σύμφωνα με τη ενημέρωση, από τα τελευταία χρήματα της διοργανώτριας αρχής, τα μισά ήδη ήρθαν, ενώ αναμένονται και τα υπόλοιπα, αφού έχουν σταλεί ήδη τα αντίστοιχα παραστατικά.

Ψάχνοντας ενίσχυση από τους θεσμικούς της πόλης

Υπό το βάρος όλων αυτών και της όλης αδιέξοδης κατάστασης που επικρατεί, στην διάρκεια του συμβουλίου μπήκε εκ νέου η πρόταση της κρούσης στους θεσμικούς της πόλης. Στην συγκεκριμένη περίπτωση η σκέψη είναι να προταθεί στους νεοεκλεγέντες δήμαρχο και αντινομάρχη να αναλάβουν πρωτοβουλία συσπείρωσης των επιχειρηματιών της Δράμας με την προοπτική να αποκτηθεί το μετοχικό πακέτο.

Στο μεταξύ την προηγούμενη εβδομάδα, άλλη μια περίπτωση πήγε… περίπατο, γιατί οι υποψήφιοι αγοραστές δεν ήταν ικανοποιημένοι από την σκέψη και μόνο να δώσουν τέτοια εποχή χρήματα στον Σάμιο.

Από εκεί και πέρα υπάρχει άλλο ένα σενάριο που λέγεται ότι θα οριστικοποιηθεί –θετικά ή αρνητικά- στο τέλος της εβδομάδας. Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει, οι απαιτήσεις του Σάμιου καλύπτονται και για τον λόγο αυτό υπάρχει αισιοδοξία για μια θετική κατάληξη αρκετά σύντομα. Ωστόσο αν δεν υπάρξει η σχετική επίσημη ανακοίνωση από τον Πειραιώτη επιχειρηματία, τίποτα απολύτως δεν μπορεί να θεωρηθεί σίγουρο

*mikriliga.com

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected