Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Επισκοπή – Απέκτησε Ντουμάνη από Χανιά!

58581_520331671341938_1123253523_nΠαίκτης της Επισκοπής θα είναι για τα επόμενα 1+1 χρόνια ο Φώτης Ντουμάνης! Ο 21χρονος μέσος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος (και για τις δύο τελευταίες σεζόν) στον ΑΟ Χανίων και πλέον καλείται να αλλάξει νομό, πηγαίνοντας στο Ρέθυμνο.

Πέρσι σε επίπεδο Football League δεν είχε συμμετοχές, ενώ το 2012-13 είχε βοηθήσει τους Χανιώτες στην άνοδό τους απ’ την τρίτη κατηγορία (με 19 συμμετοχές).

Την Κυριακή ο νεοαποκτηθείς θα βρίσκεται στη «βάση» του και την Δευτέρα θα δώσει κανονικά το «παρών» στην πρώτη της ομάδας.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Επισκοπής ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Φώτη Ντουμάνη για συνεργασία, έναν συν έναν χρόνο. Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στη θέση του μέσου και έχει θητεύσει στον ΑΟ Χανίων προερχόμενος από την ομάδα Νέων της Ξάνθης».

Ντουμάνης: «Θα κάνω ό,τι μπορώ για να δικαιώσω τις προσδοκίες όλων»

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δήλωσε στην ιστοσελίδα του συλλόγου: «Είμαι χαρούμενος που ανήκω πλέον στην οικογένεια της Επισκοπής. Ευχαριστώ το προπονητικό τιμ που με διεκρινε και με επέλεξε καθώς και τον σύλλογο στον οποίο θα δώσω ό,τι μπορώ για να δικαιώσω τις προσδοκίες όλων».

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected