Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Παίρνει τη…σκούπα ο Φαν Γκάαλ!

ΦΑΝ-ΧΑΑΛ2-630x378Το φετινό καλοκαίρι για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είναι πολύ μεγάλο. Όχι μόνο από χρονικής απόψεως, αλλά και εξαιτίας των πολλών εκατομμυρίων που θα δαπανήσει η διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων» για να ικανοποιήσει τα «θέλω» του νέου αφεντικού, Λουίς Φαν Γκάαλ. Άλλωστε αυτό μπορεί αν το καταλάβει κάποιος από τα ποσά που δόθηκαν για τις δύο πρώτες μεταγραφές του συλλόγου.

Για τους Λουκ Σο και Άντερ Ερέρα βγήκαν από τα ταμεία της αγγλικής ομάδας 64 εκατ. λίρες -33 και 31 εκατ. λίρες για τον καθένα αντίστοιχα. Το συγκεκριμένο ποσό, είναι βέβαια μόνο η αρχή καθώς ο Ολλανδός τεχνικός έχει αποφασίσει να αλλάξει πλήρως το προφίλ της ομάδας και θα πρέπει να περιμένουμε μια… ντουζίνα -παρά κάτι- αποχωρήσεις!

Για την ακρίβεια οι Άγγλοι αναφέρουν πως δέκα ποδοσφαιριστές θα αποχαιρετίσουν το Μάνστεστερ. Ποιοι είναι αυτοί; Γιανγκ, Ερνάντες, Νάνι, Φελαϊνί, Κλέβερλι, Πάουελ, Μπεμπέ, Άντερσον, Ζαχά και Καγκάουα είναι οι παίκτες που δεν συμβαδίζουν με τη φιλοσοφία του Φαν Χάαλ και θα αποχωρήσουν. Πλέον το πιο ουσιαστικό είναι να βρεθούν οι αντικαταστάτες, των περισσοτέρων εξ’ αυτών τουλάχιστον.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected