Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Πανσερραϊκός – “Επαναπατρισμός” για δύο!

routsis-siakkas-13896_610x400Μήνυμα προς κάθε ενδιαφερόμενο για την μία και μοναδική θέση ανόδου από τον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής στέλνει αυτό το καλοκαίρι ο Πανσερραϊκός και το δείχνουν οι δυναμικές μεταγραφικές του κινήσεις!

Οι «κόκκινοι» ισχυροποιούνται σε όλες τις γραμμές και αυτό επιβεβαιώνεται από την απόκτηση των Χρήστου Ρούτση και Γιώργου Σιάκκα οι οποίου υπέγραψαν σήμερα το συμφωνητικό συνεργασίας του και θα είναι την Δευτέρα στην πρώτη προπόνηση της ομάδας.

Οι υποθέσεις των δύο παικτών ήταν ανοιχτές εδώ και αρκετό καιρό, αρχικά αυτή του Ρούτση και εν συνεχεία του Σιάκκα και μετά από αρκετές ημέρες διαπραγματεύσεων η διοίκηση έπεισε τους δύο παίκτες να επιστρέψουν στην ομάδα που ανδρώθηκαν ποδοσφαιρικά και να προσφέρουν με την εμπειρία που έχουν πλέον στην υπόθεση άνοδος!

Ο Ρούτσης επιστρέφει μετά από τέσσερα χρόνια στην ομάδα στην οποία αγωνίστηκε τέσσερα χρόνια από την καριέρα του, καθώς τελευταία φορά είχε αγωνιστεί την περιόδο 2009-10, ωστόσο από τότε και έπειτα βρίσκεται σταθερά σε άνοδο με γεμάτες χρονιές και ηγετική παρουσία τόσο στην Δόξα Δράμας όσο και στον Ηρακλή Ψαχνών

Όσον αφορά τον Σιάκκα μετά τη φετινή, επιτυχημένη για αυτόν, παρένθεση της ΑΕΛ, επιστρέφει στα “λιοντάρια”. Ο 25χρονος χαφ που απέδειξε ότι μπορεί να αγωνιστεί άνετα ως κεντικός αμυντικός και ίσως για εκεί να τον υπολογίζει ο Κώστας Βασιλακάκης, έχει παίξει συνολικά 6,5 χρόνια στα κόκκινα, έχει αγωνιστεί επίσης σε Εργοτέλη, Δόξα Δράμας και Φωκικό και έχει συνυπάρξει μάλιστα με τον Ρούτση στους “μαυραετούς” τη χρονιά της ανόδου.

*serresport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected