Α ΕΠΣ Ημαθίας

AE Καψόχωρας – Η ριζική αναδιάρθρωση της κυπελλούχου!

DSCN7595Σημαντικές ανακατατάξεις προβλέπει φέτος το πλάνο της διοίκησης όσον αφορά τη συγκρότηση του ρόστερ για τη νέα περίοδο. Μετά την αλλαγή των στελεχών του ΔΣ και την ανάληψη της ηγεσίας από τον διατελέσαντα και στο παρελθόν πρόεδρο Βασίλη Νικολόπουλο, επιχειρείται μία ριζική αναδιάρθρωση της ομάδας.

Το ξεκίνημα έγινε με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστή του Ατρόμητου Διαβατού Παύλο Ζερδαλή, ο οποίος δούλεψε για 6 μήνες και ως προπονητής στον Αστέρα Αλεξάνδρειας. Στη συνέχεια ανακοινώθηκε η αποχώρηση του Στέλιου Διτσόλα ενώ από σήμερα (όπως δημοσιεύσαμε στο transfer LIVE του Imathia Sports News) παρελθόν αποτελεί και ο Δημήτρης Μπενίσκος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, το φετινό ρόστερ θα αποτελείται από πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές αλλά και 5-6 έμπειρους παίκτες, στην προσπάθεια που ξεκινά η διοίκηση για την “προσαρμογή” στις απαιτήσεις του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου που (ειδικά φέτος) επιτάσσει η λογική. Η κυπελλούχος Ημαθίας, που πέρσι επιχείρησε την υπέρβαση και την πέτυχε θριαμβευτικά με την κατάκτηση του τροπαίου στον μεγάλο τελικό κόντρα στον πρωταθλητή ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, αλλάζει ρότα και δίνει πλέον τη σκυτάλη σε νεαρούς παίκτες.

Ο χρόνος θα δείξει αν η διοίκηση πράττει σωστά και μεταφέρει τη συγκεκριμένη φιλοσοφία τη φετινή χρονιά. Ωστόσο η εμπιστοσύνη σε νεαρά παιδιά, είναι κατά γενική ομολογία το πιο σώφρον στις εποχές μας αλλά και δημιουργεί τις προϋποθέσεις εκείνες ώστε τα νέα παιδιά να έχουν το κίνητρο να ασχοληθούν με το λαοφιλέστερο άθλημα στον κόσμο…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected