Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Απέκτησε Ραπτόπουλο από Αιγινιακό!

phoca_thumb_l_nikos_raptopoulosΣε μία ακόμη εξαιρετική προσθήκη, που προσθέτει ακόμη μεγαλύτερη ποιότητα στο υπάρχον ρόστερ, προχώρησε ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας. Στα πλαίσια των σημερινών δοκιμαστικών τεστ της ομάδας στο Δημοτικό Στάδιο του χωριού, η διοίκηση μας αποκάλυψε πως ο 31χρονος αριστεροπόδαρος μέσος ανήκει από σήμερα και τυπικά στην ομάδα του Απόστολου Στύλου, ενισχύοντας σημαντικά τους “κοκκινόμαυρους”.

Ο Νίκος Ραπτόπουλος (φωτ) στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος τον Νοέμβριο του 2012, όταν υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και απείχε 6 μήνες από τις υποχρεώσεις του Αιγινιακού. Ο έμπειρος παίκτης έχει πλούσιο βιογραφικό καθώς έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε SKODA Ξάνθη (απ’ όπου ξεκίνησε), Πιερικό, Καστοριά, Αναγέννηση Γιαννιτσών και Βατανιακό.

Από το σημερινό ρεπορτάζ του Imathia Sports News, προέκυψε και η οριστική αποχώρηση του Δημήτρη Κυρτέγου από τον Αχιλλέα, με τον 26χρονο μέσο να αποχωρεί με πιθανότατο προορισμό την ομάδα της Ρόδου. Επίσης, η διοίκηση της ομάδας εξασφάλισε τα δικαιώματα του Δημήτρη Νούλα (19 ετών, μέσος) ο οποίος αγωνιζόταν στον Όλυμπο Βροντούς. Ο νεαρός χαφ δόθηκε δανεικός στην ΑΕ Καρίτσας, ωστόσο κατάφερε με την περσινή του παρουσία στην ΕΠΣ Πιερίας να κεντρίσει τα βλέμματα των ανθρώπων του Αχιλλέα, οι οποίοι εισηγήθηκαν την απόκτηση του.

Τον ίδιο δρόμο (της δοκιμής) φαίνεται πως θα πάρει και ο Γιώργος Ευαγγελόπουλος, ο οποίος αποφασίστηκε να δοθεί σε ομάδα της Α1 Ερασιτεχνικής, ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Τέλος, στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας ανήκει εδώ και λίγες μέρες ο Νίκος Μπαγγέας, ο οποίος αποφάσισε να “κρεμάσει” τα παπούτσια και να υπηρετήσει τον σύλλογο από το πόστο του τεχνικού διευθυντή.

*Όσον αφορά τις μεταγραφές της ομάδας και τις θέσεις στις οποίες έχει αποφασιστεί η ενίσχυση, ο Απόστολος Στύλος τόνισε πως η ομάδα θα κινηθεί για τερματοφύλακα και επιθετικό, με τον δεύτερο να μετατίθεται η επιλογή του μετά την οριστικοποίηση των ομίλων της Γ Εθνικής.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected