Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

ΑΣ Ειρηνούπολης – Συμεωνίδης, Ιωακειμίδης οι επόμενοι!

Δύο ακόμη μεταγραφές περιελάμβανε το πρόγραμμα της Κυριακής 20/7 για τον ΑΣ Ειρηνούπολης. Ανήμερα του Προφήτη Ηλία λοιπόν, η νεοφώτιστη στην Α1 Ερασιτεχνική ομάδα προχώρησε σε δύο ακόμη προσθήκες, μία για τη θέση του τερματοφύλακα και μία δεξιού μπακ. Οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν ξεχωριστή ιστορία στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ημαθίας και μάλιστα στην περίπτωση του Χάρη Συμεωνίδη, πολλά χρόνια σε υψηλό επίπεδο.

Χάρης Συμεωνίδης

Θεοχάρης-Συμεωνίδης

Ο 26χρονος (17/09/1987) αμυντικός του Μακροχωρίου μετά από τρία χρόνια στην Ένωση και δύο στις ανώτερες κατηγορίες, επιστρέφει στην Α1 με τα χρώματα του ΑΣ Ειρηνούπολης. Προέρχεται από μία “γεμάτη” χρονιά στη Γ Εθνική (20 συμμετοχές, 1594 λεπτά συμμετοχής), έχοντας μάλιστα πολύ καλές εμφανίσεις στα περισσότερα παιχνίδια με την ομάδα του. Ιδιαίτερα δυναμικός στο παιχνίδι του και ικανός στο να παίζει και δεξί χαφ όταν χρειαστεί, ο Χάρης Συμεωνίδης αποτελεί μία από τις καλύτερες επιλογές για την ταχύτητα στα άκρα και το γρήγορο παιχνίδι από τις πτέρυγες. Σημαντικό επίσης το γεγονός ότι κατάγεται από το γειτονικό Ζερβοχώρι και μεγαλύτερη πρόκληση για τον ίδιο να επαναλάβει το κατόρθωμα του Μακροχωρίου όταν την περίοδο 2011-2012 κέρδισε την άνοδο μέσω της διαδικασίας των μπαράζ.

Σωτήρης Ιωακειμίδης

Ιωακειμίδης Σωτήριος

Με τον καλύτερο τρόπο “έκλεισε” τις δύο θέσεις των τερματοφυλάκων η ομάδα της Ειρηνούπολης. Ο πρώην γκολκίπερ του Φίλιππου Μελίκης, με καταγωγή μάλιστα από την περιοχή, συμφώνησε σε όλα με τους ιθύνοντες της ομάδας και δημιουργεί ένα πολύ ενδιαφέρον (και ποιοτικότατο) “ζευγάρι” με τον Στάθη Σεϊτανίδη, που ανανέωσε πρόσφατα. Ο 27χρονος (09/09/1986) τερματοφύλακας ξεχωρίζει για την εντυπωσιακή του οξυδέρκεια αλλά και τα πολύ καλά του ρεφλέξ, ενώ είναι ιδιαίτερα ικανός και στις εξόδους. Την περσινή χρονιά συμμετείχε σε όλα τα παιχνίδια του Φίλιππου στο πρωτάθλημα, ενώ πρόσφατα μπήκε στο κλαμπ των…παντρεμένων καθώς νυμφεύτηκε την αγαπημένη του Βούλα.

*Οκτώ πλέον οι μεταγραφές για τον ΑΣ Ειρηνούπολης (Γιάννης Βαλδήρ, Σωκράτης Λαμπριανίδης, Μιχάλης Σπυρίδης, Χάρης Συμεωνίδης, Σωτήρης Ιωακειμίδης, Γιώργος Τζεϊρανίδης, Κώστας Τενεκετζής, Χρήστος Μανδάλης) και τρεις ανανεώσεις (Στάθης Σεϊτανίδης, Γιώργος Σαμψωνίδης, Στέφανος Κορυτσαίος) και έπεται συνέχεια…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected