Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Μακροχώρι – Η πιο κρίσιμη καμπή και το μεγάλο ρίσκο

αρχείο λήψηςΟλοκληρώθηκε πριν λίγο η συνέλευση της επιτροπής που ανέλαβε να φέρει εις πέρας το εξαιρετικά δύσκολο εγχείρημα της έναρξης του προγραμματισμού της ομάδας του Μακροχωρίου ενόψει του νέου πρωταθλήματος. Η παραίτηση του Διονύση Βούλγαρη σε συνδυασμό με την αδυναμία εύρεσης της διάδοχης κατάστασης όσον αφορά τον επενδυτή, επέφερε αλυσιδωτές αντιδράσεις στους κόλπους της ομάδας και την αποχώρηση πολλών ποδοσφαιριστών, που αναζητούν ήδη (ή έχουν βρει) τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Από τη σημερινή συνέλευση προέκυψε η απόφαση να ξεκινήσει η ομάδα προπονήσεις την ερχόμενη Τρίτη (22/7), τόσο με τους ποδοσφαιριστές που έχουν απομείνει στο δυναμικό της ομάδας όσο και με παίκτες της Ακαδημίας Μακροχωρίου, τους οποίος θα επιλέξει ο Γιώργος Απόσογλου, ο οποίος αναλαμβάνει προσωρινά προπονητής.

Στόχος της επιτροπής είναι η εύρεση χορηγών και υποστηρικτών με στόχο την εύρεση των αρχικών πόρων ώστε να προετοιμαστεί η ομάδα για τη νέα χρονιά. Ευελπιστούν πως μέσω της έκδοσης των διαρκείας αλλά και την εγγραφή μελών (όπως μας ενημέρωσαν η τιμή για κάθε μέλος θα είναι από 10 έως 100 ευρώ κατ επιλογήν για όποιον επιθυμεί), θα μπορέσει η ομάδα να αντέξει οικονομικά μέσα στη χρονιά, ένα ομολογουμένως δύσκολο εγχείρημα δεδομένων των πολλών εξόδων στη νέα Γ Εθνική.

Παρόλα αυτά, υπάρχει μία συγκρατημένη αισιοδοξία για την επόμενη μέρα τόσο για την οικονομική στήριξη από την περιοχή όσο και από την συγκρότηση του τεχνικού τιμ (ήδη αναζητείται ο νέος προπονητής) αλλά και του αγωνιστικού τμήματος. Επόμενη συνέλευση ορίστηκε την Παρασκευή 25/7 όπου θα αναλυθούν περαιτέρω οι επιλογές και στις δύο κατευθύνσεις αλλά και θα συγκροτηθεί το νέο ΔΣ της ομάδας, με τα μέλη που αναφέρθηκαν παραπάνω, να έχουν δικαίωμα ψήφου για την επόμενη μέρα του συλλόγου.

*Ευχόμαστε μέσα από αυτή τη διαδικασία να προκύψει το καλύτερο για την ιστορική ομάδα και να μπορέσει ο σύλλογος να σταθεί στα πόδια του. Ευελπιστούμε να στηρίξουν όλοι αυτή την προσπάθεια και το Μακροχώρι να έχει την ομάδα που ονειρεύεται πάντα σε υψηλό επίπεδο

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected