Κατηγορίες
Αθλήματα

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου ΟΑΚΑ – Πρώτη θέση για Υφαντίδου, εξαιρετική η Μπουσγκιοκάι στο ακόντιο!

xfvfgdΜε πολύ καλές επιδόσεις στα περισσότερα αγωνίσματα αλλά και τον κόσμο να δίνει δυναμικό παρών στις εξέδρες ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου ανδρών-γυναικών που διεξάχθηκε το Σαββατοκύριακο στο ΟΑΚΑ.

Ένα άλμα ήταν αρκετό για να δώσει στο Λούη Τσάτουμα την 10η νίκη του σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου. Ο αθλητής του Δημήτρη Βασιλικού ξεκίνησε τον αγώνα του στα 8,08 μ., όμως, τον ολοκλήρωσε πρόωρα. Ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ μετά το δεύτερο άλμα του έφυγε από τον αγώνα, καθώς αισθάνθηκε μια αδιαθεσία. Ο αθλητής εξετάστηκε από τους γιατρούς της ομοσπονδίας, όπου δεν διαπίστωσαν κάτι ανησυχητικό. Παρόλα αυτά ο αθλητής δεν εκτέλεσε άλλο άλμα.

Στη δεύτερη θέση με 7,88 μ. ήταν ο Μιχάλης Μερτζανίδου, που με 7,88 μ. βελτίωσε το φετινό του ρεκόρ και έδειξε σε θέση να κυνηγήσει μια επίδοση στα 8,00 μ., όσο το όριο για τη Ζυρίχη. Στον Γιώργο Τσάκωνα πήγε το χάλκινο μετάλλιο με άλμα στα 7,81 μέτρα.

Το ζητούμενο για την Νικόλ Κυριακοπούλου είναι να βρει το ρυθμό της μέσα από τους αγώνες. Κι όπως φάνηκε στη σημερινή της εμφάνιση, είναι θέση χρόνου να ανέβει υψηλότερα και κοντά στις επιδόσεις που μας έχει συνηθίσει. Η αθλήτρια του Μανώλη Καραγιάννη πήρε την πρώτη θέση με 4,40 μ.και έπεια επέτυχε στα 4,50 μέτρα.

Δεύτερη με 4,35 μ. ήταν η Λορέλα Μάνου, που στη συνέχεια απέτυχε στα 4,50 μ., ύψος που θα της έδινε την πρόκριση για τη Ζυρίχη.

Πρωτιά για Υφαντίδου, τρίτη η Μπουσγκιοκάι!

Όσον αφορά τις Ημαθιώτικες παρουσίες, μεγάλη εμφάνιση για την Σοφία Υφαντίδου, η οποία κατετάγη πρώτη στο Έπταθλο συγκεντρώνοντας 5.622 βαθμούς. Η ίδια ανέφερε σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης : “Μετά από χρόνια συμμετοχή ξανά σε Έπταθλο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα…Πρώτη θέση, επίδοση 5622 βαθμούς με μπανταρισμένο πόδι…αλλά δεν είναι αυτό που μετράει…αυτό που ΑΞΙΖΕΙ σε αυτόν τον αγώνα είναι αυτό που ζήσαμε δύο ήμερες πρωί απόγευμα ΟΛΟΙ οι αθλητές των συνθέτων..ΑΛΛΗΛΟΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ…Όσοι βρεθήκατε ΟΑΚΑ θα το διαπιστώσατε μετά το τέλος των τελευταίων αγωνισμάτων..800 και 1500..Αξίες ανεκτίμητες….Συγχαρητήρια σε όλες τις συναθλήτριες και συναθλητές μου.”

Στο ίδιο αγώνισμα, η Ιωάννα Στεφανή ολοκλήρωσε τα αγωνίσματα συγκεντρώνοντας 3.838 βαθμούς, όντας 7η στις Νέες.

Εξαιρετική επίδοση και για την Κλαούντια Μπουσγκιοκάι του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας, που τερμάτισε 3η στον Ακοντισμό με ρίψη 47.65 και ενώ η δεύτερη Κατσούλα του Ζεύς Τρικάλων είχε ρίψη στα 47.79.

Η Μάχη Κωστογλίδου του Φίλιππου Βέροιας τερμάτισε τελικά 7η στα 400μ εμπόδια, με επίδοση 63.80

Τέλος, στο Δέκαθλο Ανδρών και Νέων, ο Γιώργος Στεφανής της ΓΕ Νάουσας συγκέντρωσε 6.122 βαθμούς ενώ ήταν 3ος στους νέους και ο Θανάσης Χατζόπουλος του Φίλιππου Βέροιας συγκέντρωσε 5.826 βαθμούς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected