Κατηγορίες
Football League

Δόξα Δράμας – Η Τετάρτη κρίνει την ύπαρξη της ομάδας…

doxadramas-fiesta07_610x400Το πρωί της Δευτέρας έφτασε στα γραφεία της Δόξας Δράμας η κοινοποίηση της προσφυγής που έκανε ο Χρήστος Ρούτσης σε βάρος της δραμινής ΠΑΕ, προκειμένου να διασφαλίσει τα χρήματα του, καθώς ήδη ανήκει στο έμψυχο δυναμικό του Πανσερραϊκού.

Το πάζλ της διάλυσης της ΠΑΕ Δόξα συνεχίζει να… σχηματοποιείται! Από την μια η απόλυτη αδράνεια την ώρα άλλες ομάδες με στόχους και αξιώσεις έχουν μπει στην τελική ευθεία και από την άλλη οι προσφυγές που αυξάνονται, συμπληρώνουν την εικόνα στην οποία έχει περιέλθει η ομάδα της Δράμας. Το καράβι των «Μαυραετών» είναι πλέον μια ανάσα πριν το ναυάγιο. Το τελευταίο χαρτί για την σωτηρία του θα παιχτεί το μεσημέρι της Τετάρτης.

Τηλεφωνικό ραντεβού των θεσμικών με Σάμιο

Εκεί που για ένα τρίμηνο δεν γινόταν καμία διοικητική σύναξη στην δραμινή ΠΑΕ, ξαφνικά και μέσα σε λίγες μέρες έγιναν τρεις! Στην τελευταία όπου παρόντες ήταν και οι δύο νεοεκλεγέντες θεσμικοί παράγοντες του τόπου (δήμαρχος και αντινομάρχης) αποφασίστηκε να κάνουν ένα ραντεβού με τον μεγαλομέτοχο Θανάση Σάμιο σε μια ύστατη προσπάθεια να βρεθεί μια λύση και να γλυτώσει η ομάδα από την καταστροφή.

Το ραντεβού κλείστηκε τηλεφωνικά για το μεσημέρι της Τετάρτης στον Πειραιά. Εκεί όπως φαίνεται μέχρι στιγμής, θα είναι μόνο ο Αργύρης Πατακάκης, αφού λέχθηκε ότι μάλλον δεν θα μπορέσει να είναι ο Χριστόδουλος Μαμσάκος, ενώ σίγουρα θα απουσιάσει λόγω επαγγελματικού κωλύματος ο νομικός σύμβουλος της ερασιτεχνικής Θωμάς Μαργαρίτης.

Στόχος της τελευταίας και ουσιαστικά απέλπιδος προσπάθειας είναι να βρεθεί μια φόρμουλα για να ανέβουν οι μετοχές στην Δράμα. Το κεντρικό ζητούμενο για την επιβίωση της Δόξας είναι να αλλάξει ιδιοκτήτη το μετοχικό πακέτο. Είναι πέρα για πέρα σίγουρο πλέον ότι με τις μετοχές στην ιδιοκτησία του Σάμιου δεν πρόκειται να βρεθεί βιώσιμη λύση για την Δόξα. Κανένας πλέον Δραμινός, είτε επιχειρηματίας είτε αθλητικός παράγοντας δεν πρόκειται να βάλει χρήματα ή να επενδύσει σε χρόνο και ενέργεια για μία ομάδα που ανήκει σε άλλον, ο οποίος μάλιστα δηλωμένα δεν προτίθεται να στηρίξει την ιδιοκτησία του.

«Καλή πρόταση»…

Ο Πατακάκης λέγεται ότι διαθέτει καλή πρόταση, που λογικά μπορεί να δώσει την λύση. Το ζητούμενο είναι πλέον αν ο Σάμιος θα δεχθεί και θα συναινέσει σε μια αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, την στιγμή αυτή παίζουν τρία σενάρια. Το πρώτο είναι αυτό με τους θεσμικούς που λέγεται ότι έχουν πετύχει την εξασφάλιση κάποιου ποσού, ικανού για να μπει ο Σάμιος σε διαδικασία συζητήσεων για πώληση μετοχών. Τρεις-τέσσερεις επιχειρηματίες έχουν δώσει την συγκατάθεση τους ότι βάζουν ένα συγκεκριμένο πόσο, που συνολικά καλύπτει «τον αρραβώνα» όπως χαρακτηριστικά ονόμασε τα χρήματα που θέλει μπροστά (μαζί με τα άλλα που θα περιμένει σε βάθος τριετίας) ο Σάμιος.

Το δεύτερο αφορά επιχειρηματικό όμιλο από την Βόρεια Ευρώπη, που λέγεται ότι έχει ήδη στην διάθεση του τα στοιχεία της ΠΑΕ που αφορούν τις χρήσεις των τελευταίων πέντε ετών, από τον οποίο αναμένεται άμεσα μια απάντηση με βάση την εκτίμηση που θα γίνει σε ότι αφορά την εμπορική βιωσιμότητα της ΠΑΕ Δόξα.

Τέλος το τρίτο σενάριο αφορά επιχειρηματία από γειτονικό νομό που ασχολείται με το χώρο του μαρμάρου, ο οποίος δήλωσε την επιθυμία να πάρει την ομάδα. Η πρόταση του λέγεται ότι είναι για εκατό χιλιάρικα το χρόνο στον Σάμιο σε βάθος πενταετίας με δικλίδα πως αν μια χρονιά δεν πάρει ο Πειραιώτης τις 100.000 ευρώ, οι μετοχές επιστρέφουν άμεσα στην ιδιοκτησία του.

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected