Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Ηρακλής – Βαλεριάνος και Κυριακίδης στα “κυανόλευκα”!

αρχείο λήψηςΟ Παύλος Κυριακίδης είναι από σήμερα είναι και επίσημα παίκτης του Ηρακλή. Εδώ και μέρες το… φλερτ ανάμεσα στις δύο πλευρές ήταν έντονο και τελικά έπεσαν οι «τζίφρες». Τα τελευταία 24ώρα πολύ κοντά στον Γηραιό ήταν και ο Γιάννης Βαλεριάνος, με το deal να έρχεται αμέσως μετά.

Η ανακοίνωση για τον Κυριακίδη:

Ο Παύλος Κυριακίδης υπέγραψε σήμερα το μεσημέρι συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ Ηρακλής 1908 διάρκειας δύο ετών. Ο Κυριακίδης είναι γεννημένος στις 03-09-1991 και έχει αγωνιστεί σε Μεγ. Αλέξανδρο, Κοζάνη, Πανηλειακό και πέρσι ήταν στην Ζάκυνθο όπου είχε 20 συμμετοχές και δύο γκολ.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Παύλος Κυριακίδης τόνισε: «Έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα και θέλω από την πλευρά μου να κάνω ότι περισσότερο μπορώ για να βοηθήσω και εγώ να φτάσει η ομάδα στο στόχο της». 

Η ανακοίνωση για τον Βαλεριάνο:

Παίκτης του Ηρακλή είναι από σήμερα ο Γιώργος Βαλεριάνος ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο Βαλεριάνος έχει γεννηθεί στις 13-02-1992 και έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό, Θρασύβουλο, Γλυφάδα, ΟΦΗ και πέρσι ήταν στην Καβάλα όπου είχε 17 συμμετοχές.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο νεαρός ποδοσφαιριστής δήλωσε ότι: «Πρέπει όλοι να δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε το στόχο της ανόδου, καθώς ο Ηρακλής πρέπει να επιστρέψει στην φυσική του θέση». 

Σοκαρίστηκε ο Σπύρος Παπαθανασάκης….

Μπορεί χθες να ήταν μέρα χαράς για τον Ηρακλή αλλά ο Σπύρος Παπαθανασάκης κόντεψε να σκάσει όταν έμαθε τα αποτελέσματα του οικονομικού ελέγχου. Ο ισχυρός άνδρας του Ηρακλή διαπίστωσε ότι οι οφειλές ήταν πολύ μεγαλύτερες από όσα είχα μεταφερθεί και πλέον αναζητεί τρόπους για να ξεκαθαρίσει το ζήτημα. Τα χρέη είναι περίπου 1,8 εκ. ευρω και ξεπερνούν πολύ το 1,3 ευρώ που είχε μεταφερθεί από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ.

«Πρέπει να βρούμε λύση» λέει στο περιβάλλον του ο Παπαθανασάκης που οι συνεργάτες του είπαν να φύγει από την ομάδα. Αυτό το ενδεχόμενο δεν το σκέφτεται καν και θα προσπαθήσει να βρει την λύση για να πάρει οριστικά την ομάδα στα χέρια του.

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected