Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Αθλήματα

Χάντμπολ – Οι κληρώσεις για Φίλιππο, Καλλιθέα και Ζαφειράκη

klirosiΜε μία λαμπρή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για 3η συνεχόμενη χρονιά στο Μουσείο της Ακρόπολης, άνοιξε η αυλαία της σεζόν 2014-2015 στο χάντμπολ.

Παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Γιάννη Ανδριανού και της Γενικής Γραμματέα Αθλητισμού κας Κυριακής Γιαννακίδου διεξήχθησαν οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων Α1 Ανδρών, Α1 Γυναικών, Α2 Ανδρών της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος.

Την εκδήλωση παρουσίασαν ο ηθοποιός και αθλητής του χάντμπολ Γιάννης Αϊβάζης και η δημοσιογράφος Έλενα Μπουζαλά, ενώ την διαδικασία των κληρώσεων ο δημοσιογράφος Παύλος Παλαιστής.

Τιμή στους κορυφαίους

07_2424

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν οι κορυφαίοι της σεζόν 2013-2014

Η καλύτερη επτάδα της Α1 Γυναικών: τερματοφύλακας: Μάγδα Κεπεσίδου (Νέα Ιωνία), αριστερή εξτρέμ: Μαρία Παπαδοπούλου (ΠΑΟΚ), δεξιά εξτρέμ: Άντα Σκουτέλλα (Αναγέννηση Άρτας), αριστερή ίντερ: Κατερίνα Βαφειάδου (Αμύντας Αμυνταίου), δεξιά ίντερ: Μπάρμπαρα Μπράουερ (Νέα Ιωνία), πλέι μέικερ: Λαμπρινή Τσακάλου (Νέα Ιωνία), πίβοτ: Αούσρα Στανκούτε (Αναγέννηση Άρτας).

Η καλύτερη επτάδα της Α1 Ανδρών: τερματοφύλακας: Κώστας Τσιλιμπάρης (ΑΕΚ), δεξιός εξτρέμ: Δημήτρης Τζηράς (Δούκας), αριστερός εξτρέμ: Διονύσης Γεωργιάδης (ΑΕΚ), δεξιός ίντερ: Αλέξης Αλβανός (ΑΕΚ), αριστερός ίντερ: Γρηγόρης Σανίκης (ΑΕΚ), Πλέι μέικερ: Γιώργος Μαστορογιάννης (Διομήδης Άργους), Πίβοτ: Μλάντεν Ράκσεβιτς (ΑΕΚ)

Οι πρώτοι σκόρερ Α1 Γυναικών και Α1 Ανδρών, Χριστίνα Τσιομπάνου και Γιώργος Πέρρος και οι MVP Λαμπρινή Τσακάλου και Χάρη Μάλλιο.

Επίσης τιμήθηκαν για την πολύχρονη προσφορά τους στο άθλημα οι Γιώργος Ζαραβίνας (146 συμμετοχές- 230 γκολ στην Εθνική Ανδρών) και Δημήτρης Καφφάτος (96 συμμετοχές).

Ακόμα από την ΟΧΕ βραβεύτηκαν για την στήριξη τους στο άθλημα η διοίκηση του Μουσείου στο πρόσωπο του Προέδρου του Δ.Σ. κ. Δημήτρη Παντερμαλή, η KEMPA, η AVIS και ο ΟΤΕ TV.

Η κλήρωση της Α1 Ανδρών

27.09.2014 1η Αγωνιστική – 12η Αγωνιστική 20.12.2014
Φίλιππος Βέροιας – Ποσειδώνας Λουτρακίου
ΓΑΣ Κιλκίς – Διομήδης Άργους
ΧΑΝΘ – ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑΣ Ν. Ιωνίας
ΠΑΟΚ – ΑΣΕ Δούκα
ΓΣ Δράμα ’86 – Φοίβος Συκεών
ΑΕΚ – Αναγέννηση Βύρωνα

δείτε εδώ το υπόλοιπο πρόγραμμα

Η κλήρωση της Α1 Γυναικών

1η Αγωνιστική – 8η Αγωνιστική
ΑΕΠ Πανόραμα – Φέτα Ήπειρος Αναγ. Άρτας
ΠΑΟΚ – Εθνικός Κοζάνης
Μ. Αλέξανδρος Γιαννιτσών – Ορμή Λουξ Πάτρας
Αμύντας Αμυνταίου – ΟΦΝ Ιωνίας

δείτε εδώ το υπόλοιπο πρόγραμμα

Η κλήρωση του Βόρειου Ομίλου της Α2

1η Αγωνιστική – 10η Αγωνιστική
ΑΟ Ιωαννίνων – Πρωτέας Άρτας
Συν. Κων/πολιτών Πυλαίας – Αρχέλαος Κατερίνης
Φέτα Ήπειρος Αναγ. Άρτας – Φαίακας Κέρκυρας
Καλλιθέα Βέροιας – Αερωπός Έδεσσας
Παναιτωλικός – Ζαφειράκης Νάουσας

δείτε εδώ το υπόλοιπο πρόγραμμα

*handball.org.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected