Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Δύο ομάδες του Έβρου απειλούν πως δεν θα κατέβουν!

Σοβαρές σκέψεις να μην δηλώσουν καν συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κάνουν ο Έβρος Σουφλίου, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης αλλά και όλες σχεδόν οι ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα από την Ανατολική Μακεδονία και την Θράκη, αν δεν αλλάξει η απόφαση της ΕΠΟ απαραίτητα οι προπονητές των συγκεκριμένων ομάδων να είναι κάτοχοι διπλώματος UEFA A.

Όπως εξήγησε στο “thrakisports” ο Ηλίας Γκάζος, πρόεδρος του Έβρου Σουφλίου, εάν το ΔΣ της ΕΠΟ δεν αλλάξει το ισχύων καθεστώς, βάσει του οποίου απαιτείται οι προπονητές στην Γ’ Εθνική, που σημειωτέον (υποτίθεται ότι) είναι ερασιτεχνική κατηγορία, να είναι κάτοχοι διπλώματος UEFA A’, τότε υπάρχει σοβαρή σκέψη οι ομάδες να μην δηλώσουν συμμετοχή.

Και αυτό γιατί με εξαίρεση μία από την ευρύτερη περιοχή μας, τον Άρη Ακροποτάμου, οι προπονητές τους οποίους έχουν επιλέξει δεν είναι κάτοχοι UEFA A και όσοι λίγοι κατέχουν το συγκεκριμένο δίπλωμα, προφανώς εκμεταλλεύονται την κατάσταση και απαιτούν περισσότερα χρήματα για να έρθουν στις ομάδες, οι οποίες είναι ερασιτεχνικές.

Στις 31 Ιουλίου έχει προγραμματιστεί η επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΠΟ και οι παράγοντες των ομάδων της Γ’ Εθνικής πιέζουν τους παράγοντες της Ομοσπονδίας να αλλάξει αυτή η υποχρέωση. Διαφορετικά οι ομάδες διευκρινίζουν ότι υπάρχει πολύ σοβαρό το ενδεχόμενο να μην πληρώσουν τα παράβολα, 500 ευρώ για το πρωτάθλημα και άλλα 300 για το κύπελλο.

Κατά συνέπεια, με βάση αυτές τις εξελίξεις και τα υπάρχοντα δεδομένα και αν δεν αλλάξει η κατάσταση, υπάρχει σοβαρό το ενδεχόμενο ο Έβρος Σουφλίου και ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης να μην δηλώσουν συμμετοχή στην Γ’ Εθνική αλλά στο τοπικό πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Έβρου.

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected