Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – Ενωμένοι και με…άσους στο μανίκι!

gasΣτα μεγάλα…σαλόνια του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ημαθίας επιστρέφει ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου, η ομάδα από το μεγαλύτερο υψόμετρο από όλες όσες αγωνίζονται στον νομό μας! Οι “κυανοκίτρινοι”, πιστοί στην παράδοση που τους θέλει να συσπειρώνονται σε κάθε περίσταση, έτσι και φέτος η ομάδα ξεκίνησε τον προγραμματισμό της με στόχο να διατηρηθεί το υπάρχον ρόστερ αλλά και χωρίς τις μεγάλες αλλαγές στο διοικητικό σχήμα.

Η ίδια πολιτική ακολουθήθηκε και στο θέμα του προπονητή, με τον Σάκη Γλώσση (παρά τις φήμες που ήθελαν να αποχωρεί) να παραμένει τελικά στο τιμόνι της ομάδας και να καταστρώνει ήδη τα πλάνα του για το ξεκίνημα της προετοιμασίας.

Το πιο σημαντικό ωστόσο είναι η αγάπη και η στήριξη του χωριού και ιδιαίτερα προς το πρόσωπο του προέδρου, Τάσου Μωυσίδη ο οποίος πιστώνεται σε μεγάλο βαθμό την ανοδική πορεία του ΓΑΣ τα τελευταία χρόνια αλλά και την αλλαγή φιλοσοφίας ως προς την οργάνωση της ομάδας. Βασικό μέλημα και φέτος, η…μπάλα χαμηλά και χωρίς τυμπανοκρουσίες και φανφάρες, η ομάδα να πορευτεί με τα “δικά της” παιδιά.

plaketa

Όσον αφορά το ρόστερ της ομάδας, άπαντες όσοι κατάγονται από την περιοχή ανανέωσαν και για τη φετινή χρονιά, με εξαίρεση τον Τέλη Ευθυμιάδη ο οποίος λόγω φόρτου εργασίας αναζητά μία ομάδα μικρότερης κατηγορίας. Η εξέλιξη αυτή δίνει ένα σημαντικό πλεονέκτημα στον προπονητή Σάκη Γλώσση, που γνωρίζει πολύ καλά το υπάρχον ρόστερ και ελάχιστες θα είναι (οι απαραίτητες) προσθήκες.

Ωστόσο οι ιθύνοντες της ομάδας, κινούμενοι με διακριτικότητα, κατάφεραν πριν λίγο να συμφωνήσουν με έναν από τους πλέον έμπειρους ποδοσφαιριστές και μάλιστα ικανό να αλλάξει τις ισορροπίες της ομάδας! Γνωρίζουμε το όνομα, ωστόσο για τυπικούς λόγους δεν το αποκαλύπτουμε, καθώς δεν έχει παραλάβει την ελευθέρας του από την ομάδα που ανήκει. Μάλιστα στο ίδιο ραντεβού βρέθηκε ακόμη ένας παίκτης με παραστάσεις από υψηλότερο επίπεδο, ωστόσο δεν κατέληξε (προσωρινά;) σε συμφωνία και αναμένεται νέα προσέγγιση.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected