Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΦΑΣ Νάουσα – Ολοκληρώθηκαν οι διεργασίες της ΓΣ

αρχείο λήψης (3)Σε σώμα συγκροτήθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΦΑΣ Νάουσα, έπειτα από τις αρχαιρεσίες της χθεσινής επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης. Απομένει η κατανομή των αξιωμάτων για τα πρόσωπα που θα περιλαμβάνονται στο διοικητικό σχήμα, το οποίο και θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οριστική φαίνεται η αποχώρηση του Τάκη Τασιώνα αλλά και του Γιώργου Μπέκα, ενώ το όνομα του προέδρου θα προκύψει μέσα από την εκλογή των μελών του νέου ΔΣ.

Από σήμερα ξεκινά η διαδικασία εύρεσης του νέου προπονητή της ομάδας, ο οποίος θα αναλάβει τις τύχες του συλλόγου για τη νέα σεζόν στην Α1 Ερασιτεχνική. Ωστόσο η επιλογή του θα πρέπει εκ των πραγμάτων να γίνει άμεσα, καθώς πλησιάζει το τέλος του Ιουλίουκαι ως εκ τούτου να προγραμματιστεί η έναρξη της προετοιμασίας.

Θυμίζουμε πως στο ρόστερ της ομάδας έχουν απομείνει οι νεαροί ως επί τω πλείστον παίκτες από την περσινή ομάδα, ενώ όσοι από τους (βασικούς κυρίως πέρσι) ποδοσφαιριστές που δεν έχουν αποχωρήσει επίσημα, οποιαδήποτε διαδικασία μετατίθεται για την ολοκλήρωση της σύστασης του καταστατικού του νέου ΔΣ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected