Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΠΑΟΚ Κουλούρας – Η νέα εποχή με “οδηγό” Τερζή!

206785_10200366241263785_908064311_nΦέτος τελικά είναι η χρονιά του Τερζή… Μετά την συμφωνία με τα Λευκάδια, που τελικά οδηγήθηκε σε “διαζύγιο” λίγες ώρες μετά την επισημοποίηση της, ο νεαρός προπονητής επιστρέφει στο προσκήνιο, αυτή τη φορά για λογαριασμό ομάδας στην Α1 Ερασιτεχνική.

Ο λόγος για τον νεοφώτιστο ΠΑΟΚ Κουλούρας, ο οποίος πραγματοποίησε το καλύτερο ξεκίνημα για τη φετινή χρονιά τόσο ουσιαστικά όσο και επικοινωνιακά, εντάσσοντας στο προπονητικό τιμ τον Τόλη Τερζή. Μία κίνηση που φανερώνει τους στόχους της ομάδας για τη νέα σεζόν, όχι τόσο όσον αφορά την κατάταξη στο πρωτάθλημα όσο για το οργανωτικό κομμάτι. Και εξηγούμαστε…

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ, μετά από συνεχόμενες συζητήσεις και επαφές, κατέληξε σε ένα πλάνο το οποίο από την πρώτη στιγμή φαίνεται πως βρίσκει απόλυτα σύμφωνους τόσο τους φίλους της ερασιτεχνικής ομάδας όσο και την Ακαδημία, καθώς βασικός στόχος είναι το “πάντρεμα” των δύο! Έτσι, ο νέος προπονητής καλείται να δημιουργήσει ένα σύνολο με παίκτες από την περσινή ομάδα που πέτυχαν την άνοδο στην Α1 Ερασιτεχνική αλλά και με νεαρούς παίκτες από την “χρυσοφόρα” Ακαδημία του ΠΑΟΚ.

Ένα πραγματικά πολύ ενδιαφέρον στοίχημα για τον ίδιο αλλά προπάντων για τους ανθρώπους της “ασπρόμαυρης” ομάδας που φέτος καλούνται να παρουσιάσουν τη νέα φιλοσοφία και να εκμεταλλευτούν παράλληλα το εντυπωσιακό φυτώριο που διαθέτουν.

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected