Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

ΑΣ Ειρηνούπολης – Απέκτησε Πρόιο!

Πρόιος ΔημήτριοςΟ δέκατος κατά σειρά ποδοσφαιριστής που μετακομίζει φέτος στον ΑΣ Ειρηνούπολης είναι ο Δημήτρης Πρόιος. Ο 20χρονος αμυντικός αγωνίστηκε πέρσι με τα χρώματα του γειτονικού Άτλα Ζερβοχωρίου, όπου πραγματοποίησε μια γεμάτη χρονιά με την “κυανόλευκη” φανέλα και βοήθησε τα μέγιστα ώστε η νεοφώτιστη ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία.

Ο ΑΣ Ειρηνούπολης συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς την ενίσχυση του και λίγες μέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας απομένουν μερικές ακόμη…πινελιές ώστε να ολοκληρωθεί η ενίσχυση σύμφωνα με το πλάνο διοίκησης-προπονητή. Θυμίζουμε πως ήδη στην ομάδα ανήκουν οι Γιώργος Τζεϊρανίδης, Σωκράτης Λαμπριανίδης, Μιχάλης Σπυρίδης, Σωτήρης Ιωακειμίδης, Παναγιώτης Καλφούντζος, Χάρης Συμεωνίδης, Χρήστος Μανδάλης, Γιάννη Βαλδήρ και Κώστας Τενεκετζή ενώ ανανέωσαν οι Γιώργος Σαμψωνίδης, Στέφανος Κορυτσαίος και Στάθης Σεϊτανίδης.

Δημήτρης Πρόιος : “Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Άτλα”

Έπειτα από ένα χρόνο παρουσίας στον Άτλα Ζερβοχωρίου, ο Δημήτρης Πρόιος αποχωρεί με προορισμό τον γειτονικό ΑΣ Ειρηνούπολης. Ο 20χρονος αμυντικός απάντησε στην ευχαριστήρια ανακοίνωση της πρώην ομάδας του, ευχαριστώντας με τη σειρά του τον σύλλογο :

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργάστηκα στην ομάδα του Άτλα και να ευχηθώ στους ανθρώπους που ανέλαβαν τις τύχες του συλλόγου, καλή τύχη και πάντα επιτυχίες. Πέρασα μια χρονιά όπου αποκόμισα πολλές εμπειρίες και θα τη θυμάμαι για πάντα…”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected