Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

ΑΣ Ειρηνούπολης – Έδεσε το…γλυκό με Πέτγαζλη!

cimg4905-cf80ceadcf84ceb3ceb1ceb6cebbceb7cf82-ceb8ceb5cf8cceb4cf89cf81cebfcf82Ένας παίκτης που έχει καταθέσει τα…διαπιστευτήρια του τα τελευταία χρόνια στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, ανήκει από σήμερα στο δυναμικό του ΑΣ Ειρηνούπολης. Οι νεοφώτιστοι συνεχίζουν εντυπωσιακά στο μεταγραφικό παζάρι και κατάφεραν να κάνουν δικό τους έναν από τους πλέον δεινούς σκόρερ και μάλιστα χωρίς να θεωρείται ο κλασικός “φουνταριστός”.

Ο λόγος για τον Θοδωρή Πέτγαζλη, ο οποίος αποχώρησε πριν λίγες μέρες από τον Φίλιππο Μελίκης, με τον οποίο πραγματοποίησε μία εξαιρετική σεζόν, με “γεμάτες” συμμετοχές και 14 γκολ. Τον 25χρονο επιθετικό γνωρίζει πολύ καλά ο προπονητής του ΑΣ Ειρηνούπολης, Γιώργος Τυριακίδης με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν τόσο στην Πέλλα (τόπος καταγωγής και του ίδιου) όσο και στα Λευκάδια την περίοδο 2012-2013.

Με τη μεταγραφή του Πέτγαζλη, η ομάδα της Ειρηνούπολης φτάνει τις 11 συνολικά προσθήκες και μάλιστα με ποδοσφαιριστές που μπορούν ο καθένας ξεχωριστά να κάνει τη διαφορά. Η διοίκηση με επικεφαλής τον Θεόδωρο Καρυπίδη, έχει βάλει τον πήχη ψηλά για φέτος και μάλιστα οι επόμενες κινήσεις που βρίσκονται στα…σκαριά, ίσως μεγαλώσουν ακόμη περισσότερο τις προσδοκίες των φίλων της ομάδας!

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected