Α ΕΠΣ Ημαθίας

Φίλιππος Μελίκης – Επιστρέφει ο Παπαδόπουλος!

1010306_551118551622758_208686578_nΤρεις μήνες μετά το τελευταίο παιχνίδι της ποδοσφαιρικής του καριέρας, ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος επιστρέφει στα δρώμενα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, αυτή τη φορά από διαφορετικό πόστο! Ο 30χρονος παλαίμαχος πλέον ποδοσφαιριστής συμφώνησε πριν λίγο με την “ερυθρόλευκη” διοίκηση και αναλαμβάνει πόστο στο τεχνικό επιτελείο δίπλα στον Αντώνη Δακόπουλο.

Η παρουσία του Παπαδόπουλου δίνει την ευχέρεια στον νέο προπονητή τόσο να έχει έναν άνθρωπο απολύτου εμπιστοσύνης δίπλα του όσο και τη δυνατότητα για μεγαλύτερη “πρόσβαση” στους ποδοσφαιριστές (κυρίως λόγω των γνωριμιών του), τόσο για τους ήδη υπάρχοντες στο ρόστερ όσο και για πιθανούς υποψήφιους στόχους.

Έτσι, μετά την…μπόρα που πέρασε ο Φίλιππος με τις συνεχόμενες αποχωρήσεις, φαίνεται πως μπαίνει το…νερό στο αυλάκι και ξεκινά η διαδικασία διαμόρφωσης του ρόστερ της ομάδας για τη νέα περίοδο. “Βραχνάς” προς αυτή την κατεύθυνση το οικονομικό, ωστόσο αυτό αποτελεί πλέον εμπόδιο για τις περισσότερες ομάδες στην Ημαθία και όχι μόνο. Το σίγουρο είναι πως ο Φίλιππος Μελίκης θα καταφέρει να βρει τους παίκτες εκείνους που θα διατηρήσουν το επίπεδο της ομάδας, με πρωταρχικό ωστόσο στόχο την αξιοποίηση των ακαδημιών του συλλόγου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected