Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Απόλλων Αρναίας – “Αγρίεψαν” για τα καλά οι νεοφώτιστοι, απέκτησαν και Μπουλγουρίδη!

2013-07-30-14.22.11

Σε μία ακόμη πολύ σπουδαία προσθήκη ενόψει της νέας σεζόν που θα τon βρει στη Γ Εθνική Ερασιτεχνική προχώρησε ο Απόλλων Αρναίας. Η ομάδα της Χαλκιδικής, μετά την μεταγραφή του Νίκου Πιπινίκα πριν λίγες μέρες αλλά και τέσσερις πολύ σημαντικές προσθήκες στην αρχή της μεταγραφικής περιόδου (δείτε εδώ), κατάφερε σήμερα με συντονισμένες ενέργειες της διοίκησης να εντάξει στο δυναμικό της τον Δημήτρη Μπουλγκουρίδη!

Ο 29χρονος (19/11/1984) πολυθεσίτης ποδοσφαιριστής βρέθηκε σήμερα στην πόλη της Αρναίας και έβαλε την υπογραφή του στα γραφεία της ομάδας. Από αύριο ενσωματώνεται και αυτός στην προετοιμασία του Απόλλων και “λύνει” σε μεγάλο βαθμό τα χέρια του προπονητή του που βλέπει στο πρόσωπο του Δημήτρη Μπουλγκουρίδη τον παίκτη που αναζητούσε τόσο για το κέντρο όσο και για τα πλάγια.

Κι αυτό γιατί ο πρώην παίκτης της Κοζάνης (για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα αγωνιστεί συμπαίκτης του Νίκου Πιπινίκα μετά τον ΦΑΣ Νάουσα και Κοζάνη) είναι από τις εντυπωσιακές περιπτώσεις παικτών που μπορεί να αγωνιστεί σε οποιαδήποτε θέση του ζητηθεί. Το κύριο χαρακτηριστικό του η εξαιρετική φυσική κατάσταση που του δίνει την ευχέρεια τόσο να μαρκάρει όσο και να βοηθά στην ανάπτυξη της ομάδας, ενώ με την εμπειρία μπορεί να κατευθύνει τους συμπαίκτες του κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Ο Δημήτρης Μπουλγκουρίδης αποχώρησε πριν λίγες μέρες από την Κοζάνη με 29 συνολικά συμμετοχές, 3 γκολ και πολλές ασίστ. Αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού στον πρώτο γύρο, που τον κράτησε περισσότερο από ένα μήνα εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων, ωστόσο αποτέλεσε από τους πλέον σταθερούς σε απόδοση ποδοσφαιριστές. Με επαγγελματικές συμμετοχές σε Δόξα Δράμας, Αγροτικό Αστέρα, Εθνικό Αστέρα, Απόλλων Καλαμαριάς και Βισαλτιακό Νιγρίτας αναμένεται να βοηθήσει πολύ τους νεοφώτιστους στη νέα πρόκληση της Γ Εθνικής.

Στον Απόλλων θα συναντήσει τα αδέρφια του Γιώργο και Λευτέρη, οι οποίοι θα αγωνιστούν φέτος για τρίτη χρονιά με την πορτοκαλί φανέλα, βοηθώντας τα μέγιστα ώστε ο σύλλογος να βρεθεί στην τρίτη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

*Ο 29χρονος μέσος ταξιδεύει αυτή την ώρα για τη Θεσσαλονίκη και αργά το βράδυ θα κάνει τις πρώτες του δηλώσεις στο Imathia Sports News

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected