Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Φίλιππος Μέσης – Επιστροφή στα “βυσσινί” για Δημοσθένους!

1491768_617687698312875_6556802995648676051_nΈπειτα από έναν χρόνο κατά τον οποίο φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας και έζησε μεγάλες στιγμές με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο Νίκος Δημοσθένους επιστρέφει στη Μέση για να φορέσει τη φανέλα του Φίλιππου. Ο επονομαζόμενος “Γκέκας” συμφώνησε με τη διοίκηση του κ. Μελικιώτη και μπαίνει σε ρυθμούς προετοιμασίας από τη Δευτέρα 4 Αυγούστου, ημέρα που ξεκινά και επίσημα η χρονιά για την ομάδα του Γιάννη Γιάννου.

Ο 25χρονος (28/09/1989) επιθετικός μίλησε πριν λίγο στο Imathia Sports News και αφού ευχαρίστησε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας που τον εμπιστεύτηκαν, αναφέρθηκε στη νέα χρονιά και την επιστροφή του στον Φίλιππο : “Καταρχήν θα ήθελα να εκφράσω την αμέριστη ευγνωμοσύνη μου στη διοίκηση του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, που με εμπιστεύτηκαν. Ήταν τιμή που φόρεσα τη φανέλα του ΠΑΟΚ, με την οποία έζησα εκπληκτικές στιγμές. Κατά δεύτερον, να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Φίλιππου Μέσης που με πλησίασαν και μου έδειξαν από την πρώτη στιγμή πως με ήθελαν στην ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω, στον Φίλιππο άλλωστε έχω μόνο φίλους…”

Όσον αφορά τις τελευταίες χρονικά κινήσεις του Φίλιππου Μέσης στο μεταγραφικό παζάρι, εκτός του Νίκου Δημοσθένους η βυσσινί ομάδα απέκτησε και τον 31χρονο επιθετικό Παναγιώτη Γατόπουλο, που αγωνιζόταν στην ΑΕ Κυδωνέας. Στον σύλλογο παρέμειναν εκτός των Βοργιατζίδη, Γιάννου, Παππά και Γκατζίδη που είχαμε ανακοινώσει μέσω του Transfer LIVE και οι Κώστας Μυλωνάς και Γιώργος Γκατζούφας ενώ παρελθόν αποτελεί ο Λευτέρης Καρασαββίδης ο οποίος παρέλαβε την ελευθέρας του.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected