Κατηγορίες
Basket

Φίλιππος Βέροιας – Μεταγραφές, ανανεώσεις και στόχοι!

130962xlargeΣτην τελική ευθεία έχει μπει ο Φίλιππος Βέροιας θέλοντας να δημιουργήσει ένα ικανό ρόστερ με το οποίο θα πορευτεί τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Δημήτρης Γκίμας έχει καταλήξει σε ένα πιθανό σχήμα θέλοντας να βασιστεί σε ένα σύνολο παικτών που θα αποτελούνται κυρίως από την Βόρεια Ελλάδα.

Έτσι στην ομάδα αναμένεται να παραμείνουν οι Γιώργος Τριχόπουλος και Γιώργος Μαυρογιάννης ενώ έχει ανανεώσει την συνεργασία του και ο Τάσος Κασαμπαλής. Επίσης έχουν ανακοινωθεί οι αποκτήσεις των Νάσου Κυριακού και Βασίλη Αναστασιάδη, ενώ στο στόχαστρο βρίσκονται και οι Τάσος Τραϊανός (1,97 – 27 ετών) και Χάρης Πλιούκας (1,99 – 25 ετών – photo) που την περσινή σεζόν αγωνίστηκαν στον ΟΦΗ. Ο Τραϊανός δείχνει να βρίσκεται πιο κοντά στο να μετακομίσει στην Βέροια, ενώ ο Πλιούκας εξετάζει και την περίπτωση της Λιβαδειάς, με τον Δημήτρη Γκίμα να τον υπολογίζει.

Επίσης στον Φίλιππο βρίσκονται σε επαφές με τον Γιάννη Σταμπουλή (2,02 – 24 ετών) τον οποίο θέλει να φέρει στην Βέροια από τις γειτονικές Σέρρες ο Έλληνας τεχνικός, ενώ επαφές έχουν γίνει και με τον Κώστα Πάλλη (2,00 – 34 ετών) τον οποίο οι άνθρωποι της ομάδας της Ημαθίας θέλουν να επαναφέρουν στην ομάδα μετά από μια χρονιά στο Ηράκλειο.

Εκεί που αναμένεται η έκπληξη, είναι στην περίπτωση του πλέι μέικερ, καθώς οι Βεροιώτες κινούνται για την ενίσχυση τους με ένα πολύ ικανό κοινοτικό γκαρντ.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected