Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Νίκος Τζημογιάννης – Τον κέρδισε το Αίγιο!

10300321_10203233528691653_2865454947862246745_n

Στην απόκτηση του 27χρονου κεντρικού αμυντικού Νίκου Τζημογιάννη προχώρησε ο Παναιγιάλειος.

 

Η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ Παναιγιάλειος ανακοινώνει την απόκτηση του Νίκου Τζημογιάννη. Ο εικοσιεπτάχρονος κεντρικός αμυντικός (1.88 μ.) που αγωνιζόταν τα τελευταία επτά χρόνια στη Βέροια, αφού πέρασε από ιατρικές εξετάσεις υπέγραψε σήμερα μονοτετές συμβόλαιο με την ομάδα μας» ανέφερε στην ανακοίνωσή της η ομάδα του Αιγίου.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Τζημογιάννης τόνισε πως είναι πολύ ευχαριστημένος που έγινε μέλος του Παναιγιάλειου. Δήλωσε πως θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό ώστε να πετύχει η ομάδα τους στόχους της και να τους διακαιώσει για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό του. Από το απόγευμα του Σαββάτου (2/8) βρίσκεται στα Καλάβρυτα και ενσωματώθηκε με την υπόλοιπη αποστολή.

Τι έγινε με Καλαμαριά

Σε διαρκείς επαφές με τον Απόλλων 1926 βρισκόταν τις τελευταίες μέρες ο Ημαθιώτης αμυντικός, ωστόσο η τελική πρόταση της “κοκκινόμαυρης” ομάδας δεν ικανοποιούσε τον ίδιο και η…σφήνα του Παναιγιάλειου αποδείχτηκε καθοριστική. Ο πρόεδρος της Αχαϊκής ομάδας Αντώνης Ρέλλας, γνωστός για τη λατρεία του για την ομάδα του Αιγίου ήταν ο βασικός συντελεστής της τελικής συμφωνίας και έτσι ο 25χρονος αμυντικός ντύθηκε στα “ασπρόμαυρα”.

Αυτή την ώρα μεταβαίνει στα Καλάβρυτα όπου βρίσκεται η αποστολή του Παναιγιάλειου για την προετοιμασία.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected