Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Μεταγραφές - Ποδόσφαιρο Κόσμος

“SportDay” – Στη Λεβερκούζεν ο Παπαδόπουλος!

ÅÕÑÙÐÁÉÊÏ ÐÑÙÔÁÈËÇÌÁ 2012 / ÅËËÁÓ-ÑÙÓÉÁ / EURO 2012 / GREECE-RUSSIAΑν και η πλευρά του Κυριάκου Παπαδόπουλου διέψευδε το δημοσίευμα της Bild που αποκάλυψε τον επικείμενο δανεισμό του στη Λεβερκούζεν από τη Σάλκε, όλα δείχνουν ότι τελικά ο διεθνής στόπερ θα γίνει παίκτης της Μπάγερ. 

Μάλιστα, η στήλη «τρελός του χωριού» της SportDay αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες της υπόθεσης και πώς τελικά ο 22χρονος αμυντικός θα γίνει… «ασπιρίνη». 

Σύμφωνα, λοιπόν, με το δημοσίευμα ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από τη μετακίνηση ονομάζεται Τζόνας Μπολντ. Πρόκειται για τον μέχρι πρότινος επικεφαλής του σκάουτινγκ του γερμανικού συλλόγου που διαδέχθηκε τον Μίχαελ Ρέσκε στην πόστο του αθλητικού διευθυντή. 

Εκείνος, μάλιστα, ήταν που είχε εισηγηθεί την απόκτηση του Κώστα Σταφυλλίδη, ο οποίος πριν από λίγο καιρό μεταγράφηκε στη Φούλαμ. Πρόκειται ουσιαστικά για το νέο «δεξί χέρι» του γενικού διευθυντή της Λερβεκούζεν, Ρούντι Φέλερ, ο οποίος διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Πολ Κουτσολιάκο, εκπρόσωπο του Σταφυλίδη και τον άνθρωπο που «τρέχει» επαγγελματικά το μέλλον του Παπαδόπουλου. 

Μάλιστα, ο νεαρός άσος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2016 με τη Σάλκε και από τη στιγμή που δεν υπολογιζόταν, έψαχνε τον τρόπο με τον οποίο δεν θα πάει άλλη μία σεζόν χαμένη για εκείνον. 

Έτσι έκανε τα… κουμάντα του ο Κουτσολιάκος, ο οποίος βρίσκεται σε επαφή με τη Μπάγερ εδώ και επτά χρόνια, από την εποχή που πήγε τον Φάνη Γκέκα στην ομάδα. 

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected