Κατηγορίες
Football League - Γ Εθνική / Τοπικά

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – ΑΕΛ 0-3

10450442_10204677923693151_4303828219670983839_nΈνα πολύ σπουδαίο φιλικό, ανάμεσα σε δύο ομάδες που τις χωρίζουν μία κατηγορία παρακολουθήσαμε σήμερα στο Δημοτικό Γήπεδο Νεοκαισάρειας. Η ομάδα του Αχιλλέα, που φέτος προετοιμάζεται ώστε να πρωταγωνιστήσει και πάλι στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής υποδέχτηκε την ιστορική ΑΕΛ, η οποία με τις φετινές προσθήκες φαντάζει ως ένα από τα φαβορί για τη μεγάλη επιστροφή στη Super League.

Το Imathia Sports News παρακολούθησε από κοντά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών, κατέγραψε το ρεπορτάζ ενώ πλούσιο είναι όπως θα δείτε και παρακάτω, το φωτογραφικό υλικό αλλά και το βίντεο του αγώνα.

Για την ομάδα του Απόστολου Στύλου, που αγωνίστηκε με τις κιτρινόμαυρες εμφανίσεις, δεν αγωνίστηκαν οι Βασίλης Νάκας, Νίκος Ραπτόπουλος (νεοαποκτηθείς από Αιγινιακό) και Γιώργος Γασπαράτος (πρόσφατη μεταγραφή από ΦΑΣ Νάουσα) οι οποίοι προφυλάχτηκαν από τον προπονητή τους για διάφορους λόγους.

Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην Νεοκαισάρεια με όλα τους τα “όπλα”, ενώ εκτός αποστολής έμειναν οι Αναστασάκος (για προληπτικούς λόγους) και οι τερματοφύλακες Αθανασόπουλος και Παπαγιάννης. Απέδειξαν ωστόσο πως έστω κι αν είναι πολύ νωρίς, έχουν την ποιότητα για να πρωταγωνιστήσουν στη Football League. Στο πρώτο ημίχρονο πάντως αντιμετώπισαν την πολύ καλά οργανωμένη ομάδα του Αχιλλέα που αν και έδωσε το πρώτο της φιλικό φέτος, παρουσιάστηκε πολύ συγκροτημένη και σοβαρή απέναντι σε έναν σαφώς ανώτερο αντίπαλο.

Στο διάστημα αυτό, παρακολουθήσαμε ένα παιχνίδι κυρίως κέντρου, με την ΑΕΛ να προσπαθεί να βρει τους διαδρόμους στην εστία του Σακελλαρίδη και τον Αχιλλέα να αμύνεται πολύ σωστά, χωρίς να απειληθεί σοβαρά από τους φιλοξενούμενους. Η μοναδική φάση στην οποία ολιγώρησε η άμυνα των “κιτρινόμαυρων” αλλά και με πολύ δόση τύχης για τον Βερντού (αρχική απόκρουση Σακελλαρίδη και στο ριμπάουντ το ψύχραιμο πλασέ), δέχτηκε το τέρμα που άνοιξε το σκορ στη συνάντηση.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι εκατέρωθεν αλλαγές επηρέασαν σημαντικά τον ρυθμό του αγώνα, με την ΑΕΛ να αποδεικνύεται πιο αποτελεσματική και με το δεύτερο γκολ του Βερντού πήρε σημαντικό προβάδισμα στην αναμέτρηση. Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε λίγο πριν το τέλος Σαρακατσάνος.

Πολύ καλή απόδοση είχε για την ΑΕΛ ο Ημαθιώτης αμυντικός, Σάκης Μουλόπουλος ο οποίος απέδειξε πως η απόκτηση του από τους “βυσσινί” μπορεί να αποδειχτεί “λίρα εκατό” για τη δεξιά πλευρά της άμυνας.

Φάσεις και γκολ (με την  πολύτιμη βοήθεια του Τάκη Δερμίση)

Στο 4΄ το πλασέ του Βερντού πάνω από το σώμα του Σακελλαρίδη, σταμάτησε στο δοκάρι και στην συνέχεια απομάκρυναν οι αμυντικοί των γηπεδούχων

Στο 35΄ ΓΚΟΛ! Οι Θεσσαλοί ανοίγουν το σκορ με κοντινό πλασέ του Βερντού, μετά από απομάκρυνση του Σακελλαρίδη σε πρώτο σουτ του ιδιου παίκτη.

Στο 37΄ Ο Σακελλαρίδης έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ το δυνατό σουτ του Βερντού από το ύψος της περιοχής.

Στο 53΄ΓΚΟΛ! Ο Πινδώνης με κεφαλιά υστερα από εκτέλεση φάουλ του Νεμπεγλέρα σημείωσε το 0-2

Στο 60΄ Σουτ του Παυλίδη από καλή θέση πέρασε άουτ πάνω από τα δοκάρια του Καρακούτση

Στο 89΄ΓΚΟΛ! Ο Σαρακατσάνος με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Μπλέντι έγραψε το τελικό 0-3.

Την φιλική αναμέτρηση διαιτήτευσαν οι κ.κ. Συμεωνίδης, Κύφος, Λαφατζής.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας : Σακελλαρίδης (46΄Παπανικολάου), Λαζαρίδης (46΄Τζιάμας), Δερμίσης, Τασίδης (75΄Δημητρίου), Δημητρίου (46΄Κωτσιαρίδης), Τσαγκαράκης (70΄Παναγιωτίδης), Οικονόμου (81΄Ιωάννου), Γελαδάρης (46΄ Τρικαλόπουλος), Καραγκούνης (71΄Καθάριος), Παυλίδης (75΄Καπασακαλίδης), Μακράκης (58΄Λάλλας).

ΑΕΛ (Α΄ ημίχρονο): Αποστολίδης, Μουλόπουλος, Κοντοδήμος, Μελισσάς, Κάστελς, Τσεμπερίδης, Τζούνιορ, Φόρνερ, Σουάνης, Στεφανίδης, Βερντού. (Β’ ημίχρονο): Καρακούτσης, Καρανίκας, Κουρτεσιώτης, Σαρακατσάνος, Εσπίν, Νεμπεγλέρας, Πινδώνης, Περίκο, Τσιλιγκίρης, Μπλέντι, Στεφανίδης (67΄Γκούρτσας).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected