Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΣ Ειρηνούπολης – Η αρχή για τους…”γκάλαξι” και τα αποδυτήρια από το…”Μπερναμπέου”!

DSCN9134Σαν να βρεθήκαμε σε άλλο γήπεδο νιώσαμε σήμερα στο Δημοτικό της Ειρηνούπολης, όπου βρεθήκαμε σήμερα στην “πρώτη” του τοπικού ΑΣ που φέτος ξεκινά με όνειρα και φιλοδοξίες για τη νέα χρονιά στην Α1 Ερασιτεχνική. Κι αυτό γιατί, με απαρχή τα αποδυτήρια που έχουν αλλάξει εξ ολοκλήρου όψη αλλά και τον αγωνιστικό χώρο που έχει διαμορφωθεί πλήρως για τις ανάγκες της ομάδας, ο σύλλογος φέτος βαδίζει σε πιο επαγγελματικά πρότυπα παρά το γεγονός πως είναι νεοφώτιστος στην κατηγορία.

Δείτε ένα χαρακτηριστικό βίντεο από τα ντους των αποδυτηρίων :

Εντυπωσιακός και ο χώρος των παικτών, με τα διαχωριστικά για τον καθένα ξεχωριστά που θυμίζουν τα μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ! Επιφυλασσόμαστε για μία πλήρης φωτογράφιση όταν θα παραλάβει η ομάδα τις νέες ενδυμασίες.

Παρόντες στην πρώτη ο μεγαλομέτοχος της ομάδας Θεόδωρος Καρυπίδης, ο οποίος συμμετέχει κανονικά στην προετοιμασία της ομάδας, ο πρόεδρος Αργύρης Πρόιος που τακτοποιεί τις τελευταίες λεπτομέρειες για τον ιματισμό των παικτών και τη διαμόρφωση του χώρου αλλά και ο γενικός αρχηγός, Άρης Βενιόπουλος.

Η προπόνηση περιελάμβανε τρέξιμο και ταχυδύναμη ενώ ο ιδρώτας έρεε…άφθονος κάτω από την αφόρητη ζέστη. Παρόντες όλα τα μέχρι στιγμής αποκτήματα του καλοκαιριού (μοναδικός απών ο Κώστας Τενεκετζή που απουσίαζε δικαιολογημένα) αλλά και η πιο πρόσφατη προσθήκη της ομάδας από τον Αχιλλέα Νεοκάστρου, ο μέσος Γιώργος Φασίδης. Δείτε φωτό με όλα τα αποκτήματα :

DSCN9166

Από αριστερά πάνω : Τζεϊρανίδης, Πέτγαζλης, Πρόιος, Λαμπριανίδης, Βαλδήρ, Ιωακειμίδης. Από αριστερά κάτω : Σπυρίδης, Φασίδης, Μανδάλης, Καλφούντζος, Συμεωνίδης

Στις δηλώσεις του ο Γιώργος Τυριακίδης (δείτε αργότερα το σχετικό βίντεο) κράτησε χαμηλούς τόνους όσον αφορά τη νέα χρονιά ενώ τόνισε πως ακόμη το ρόστερ δεν έχει ολοκληρωθεί. Ζήτησε από τους παίκτες του να είναι προσηλωμένοι στην προετοιμασία και ευχήθηκε υγεία και υπομονή για τη νέα χρονιά.

Με την ομάδα προπονείται και ο πρώην παίκτης των Λευκαδίων Νικολάι Νικουράτζε, Γεωργιανής καταγωγής ο οποίος αποκτήθηκε πέρσι το καλοκαίρι από τον ΠΑΣ αλλά δεν αγωνίστηκε σε κανένα επίσημο παιχνίδι της ομάδας. Ο τεχνικός της ομάδας θα αποφασίσει μέσα από την προετοιμασία αν θα εισηγηθεί την απόκτηση του.

Το πρώτο φιλικό της ομάδας είναι το ερχόμενο Σάββατο 9/8 με αντίπαλο τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων εκτός έδρας και ακολουθεί την παραμονή της Παναγίας με τον Απόλλων Κρύας Βρύσης (των πολλών Ημαθιωτών) στην Ειρηνούπολη.

Δείτε παρακάτω φωτορεπορτάζ από τη σημερινή “πρώτη” :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected