Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

ΑΟ Τρίκαλα – Πραγματοποιήθηκε η “πρώτη”

AO Trikala omadiki fix_610x400Στην «πρώτη» βρέθηκαν μέλη της «κυανέρυθρης πρωτοβουλίας» υποψήφια να αναλάβει την διοίκηση του σωματείου στην ερχόμενη γενική συνέλευση με επικεφαλής τους κ.κ. Παρδάλη, Παναγιώτου και Φαμίση. Αρκετοί και οι φίλαθλοι οι οποίοι παρά την αφόρητη ζέστη προσήλθιαν για να δουν από κοντά τη νέα ομάδα η οποία άρχισε να χτίζεται και για την οποία όλοι εύχονται να ξαναφέρει το Τρικαλινό ποδόσφαιρο εκεί που του αρμόζει.

Ο κ. Παρδάλης, μίλησε πριν την έναρξη στους παίκτες και το τεχνικό τιμ της ομάδας. Τους καλωσόρισε στη νέα προσπάθεια και ευχήθηκε καλή δύναμη, υγεία και προσήλωση στους στόχους που θα βάλει η ομάδα. Η διοίκηση είπε θα είναι κοντά για να επιλύει τα όποια προβλήματα.

Στους δημοσιογράφους ο κ. Κώστας Παρδάλης (αναμένεται να πάρει τη θέση του προέδρου) δήλωσε μεταξύ άλλων πως εντός ημερών θα ανακοινωθεί η ημερομηνία για τη γενική συνέλευση και τις εκλογές, όλα αλλάζουν πλέον στην ομάδα και ότι γίνεται προσπάθεια να εισέλθουν στον σύλλογο και άλλοι άνθρωποι οι οποίοι θα βοηθήσουν την προσπάθεια του Α.Ο. Τρίκαλα στο νέο πρωτάθλημα. Από την πλευρά του ο προπονητής της ομάδας Βασίλης Γκούμπλιας είπε πως η ομάδα έπρεπε ήδη να είχε ξεκινήσει αλλά εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι θα κερδηθεί ο χαμένος χρόνος και όλα θα πάνε καλά. Για το έμψυχο δυναμικό είπε πως απαρτίζεται στην πλειοψηφία από Τρικαλινούς παίκτες και εντός ημερών θα προστεθούν και κάποιες μεταγραφές με έμπειρους παίκτες οι οποίοι θα βοηθήσουν.

Στην «πρώτη» του Α.Ο. Τρίκαλα το παρόν έδωσαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές :Παπαευθυμίου, Καμπλιώνης, Ζαφείρης, Γεωργάκης, Τσερέπι, Μηνάς, Αγγελόπουλος, Ντάσκας, Μπασιάκας, Χοτζάϊ, Τσιαφίτσας, Σαμαράς, Παπανδρέου, Καραθάνος, Τσάκας, Γκένας, Ρεντζιλάς, Κατσαντώνης και ο υπό δοκιμή Σέρβος Μιλίκοβιτς αλλά και άλλοι τέσσερις επίσης παίκτες οι οποίοι δεν έχουν υπογράψει ακόμη.

Το τεχνικό δυναμικό δυναμικό του Α.Ο. Τρίκαλα απαρτίζουν οι παρακάτω:
Προπονητής: Βασίλης Γκούμπλιας
Συνεργάτης : Xρήστος Πράπας
Προπονητής τερματοφυλάκων: Σοφοκλής Βουλόγκας
Γυμναστής: Παναγιώτης Γάλλος

Δύο άνθρωποι θα είναι οι υπεύθυνοι από πλευράς διοίκησης στις θέσεις των γενικών αρχηγών. Οι Ζήσης Κατσαντώνης και Μίλτος Νίκου. Φροντιστές οι Φίλιππος Παυλής και Παναγιώτης Καλαμάρας.

*trikalascore.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected