Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΦΑΣ Νάουσα – Νέα αρχή με Συμπεθέρη!

1503246_10202971189544495_1726379702_n

Έστω και στο…παρά πέντε ο ΦΑΣ Νάουσα επιστρέφει στο ποδοσφαιρικό προσκήνιο της Ημαθίας! Όπως γράψαμε σχετικά νωρίς το πρωί (δείτε εδώ) η ιστορική ομάδα γυρίζει σελίδα και με νέα διοίκηση βαδίζει ήδη στην επόμενη μέρα, που θα τη βρει στην Α1 Ερασιτεχνική της ΕΠΣ Ημαθίας. Πρώτη κίνηση για τη νεοσύστατη διοίκηση η διατήρηση στο ρόστερ όσων παικτών δεν είχαν μείνει ακόμη ελεύθεροι και οι επαφές ξεκίνησαν με τον έμπειρο επιθετικό, Δήμο Συμπεθέρη.

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής βρέθηκε χθες στα γραφεία της ομάδας, συνομίλησε με τους ανθρώπους της διοίκησης και συμφώνησε ώστε να παραμείνει και τη νέα χρονιά στην ομάδα. Οι ιθύνοντες του τόνισαν πως επιθυμούν την παρουσία του στον ΦΑΣ, ειδικά φέτος που ο σύλλογος θα βασιστεί στα νέα παιδιά που ανήκουν στο ρόστερ και κρίνοντας από τον χαρακτήρα αλλά και την προσωπικότητα του Δήμου Συμπεθέρη, η παρουσία του θα ήταν σημαντική.

Με την ανανέωση του στην “κυανόλευκη” ομάδα, ο 31χρονος επιθετικός “σπάει” την παράδοση που τον θέλει να αγωνίζεται συνεχώς σε υψηλό επίπεδο, καθώς θα είναι η πρώτη φορά που θα συμμετέχει σε τοπικό πρωτάθλημα. Ο ίδιος μίλησε πριν λίγο στο Imathia Sports News τονίζοντας την ομοφωνία όσον αφορά τη χθεσινή συνάντηση αλλά και το αύριο της ομάδας :

“Σε κάθε περίπτωση με τιμά η πρόταση της ομάδας στο πρόσωπο μου. Η απόφαση πάρθηκε από κοινού και θεωρώ πως η επόμενη μέρα για τον σύλλογο είναι πέρα για πέρα αισιόδοξη. Ο ΦΑΣ Νάουσα δεν αξίζει να αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα και είμαστε εδώ ώστε να “σβήσουμε” το παρελθόν και να κοιτάξουμε και πάλι στα μάτια τους φιλάθλους της ομάδας. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και είμαι σίγουρος πως ο σύλλογος, με τη μεγάλη δυναμική που εκ των πραγμάτων έχει, θα επανέλθει σταδιακά στις μεγάλες κατηγορίες και εύχομαι προσωπικά να έχω βάλει ένα λιθαράκι προς αυτή την κατεύθυνση.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected