Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Μακροχώρι – Πρώτη μεταγραφή ο Τσιούπρος!

e2acd849d365015ef08ef5b696dc9e31_Lδιαβάζουμε στο makrochorifc.gr

Παίκτης του Μακροχωρίου είναι από σήμερα ο Δημήτρης Τσιούπρος.

Ο 27χρονος (9/7/1987) επιθετικός τα βρήκε σε όλα με την Διοίκηση της ομάδας και από σήμερα τέθηκε στην διάθεση του Γιάννη Κερλίδη βάζοντας ένα δυνατό όπλο στην φαρέτρα του για την νέα σεζόν στην Γ’ Εθνική.

Ο Δημήτρης Τσιούπρος ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα του χωριού του, τα Παλατίτσια η αγωνιστική του εικόνα ακόμη και σε νεαρή ηλικία τράβηξε πάνω του τα μάτια της ΠΑΕ Βέροιας στην οποία και μεταγράφηκε στα τμήματα υποδομής της.

Το 2006-2007 έπαιξε στον Αετό Σκύδρας ενώ την επόμενη σεζόν πήρε μεταγραφή στην ΑΕΠ Βέροιας στην Δ’ Εθνική.

Η Δ΄ Εθνική συνέχισε να είναι το «σπίτι» του Δημήτρη Τσιούπρου και την σεζόν 2008-2009 έπαιξε στην Αλεξάνδρεια και τα επόμενα δύο χρόνια από το 2009 έως το 2011 έπαιξε στη Νίκη Αγκαθιάς αποτελώντας όλες αυτές τις χρονιές βασικό στέλεχος σε όλες τις ομάδες.

Την σεζόν 2011-2012 αγωνίστηκε με την φανέλα της Μελίκης με την οποία τερμάτισε στην δεύτερη θέση πίσω από το Μακροχώρι οπού εκείνη την σεζόν προβιβάστε στην Δ’ Εθνική με τον Δημήτρη Τσιούπρο να πετυχαίνει εκείνη την χρονιά 37 γκολ.

Την επόμενη σεζόν αγωνίστηκε με την φανέλα του Αχιλλέα Νεοκάστρου με τον οποίο κατέκτησε το πωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ σκοράροντας σε 21 αγώνες 9 γκολ παρά τον τραυματισμό τον οποίο τον ταλαιπώρησε, αλλά δεν κατάφερε η ομάδα του να ανέβει στην Γ΄ Εθνική.

Την περασμένη σεζόν ο Δημήτρης Τσιούπρος επέστρεψε στον Φίλιππο Μελίκης με τον οποίο σκόραρε 35 γκολ.

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας ο 27χρονος επιθετικός δήλωσε στο makrochorifc.gr: «Είμαι χαρούμενος που ήρθα στην ομάδα του Μακροχωρίου. Η διοίκηση της ομάδας έδειξε από την αρχή πόσο πολύ με ήθελε και ήταν εύκολο για μένα να επιλέξω να έρθω εδώ. Εύχομαι σε όλους μας ποδοσφαιριστές, προπονητές και διοίκηση να έχουμε μια καλή σεζόν με υγεία και επιτυχίες.

Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής είναι πολύ δύσκολο και πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να ανταπεξέλθουμε και να πετύχουμε τους στόχους μας».

Η διοίκηση του Μακροχωρίου  καλωσορίζει τον Δημήτρη Τσιούπρο στην ομάδα μας και του εύχεται καλή επιτυχία.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected