Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Football League - Μεταγραφές

Παναχαϊκή – Ανακοίνωσε τρεις ακόμη μεταγραφές!

αρχείο λήψηςΜε μια πολυσυλλεκτική ανακοίνωση η Παναχαϊκή ενημέρωσε για τη απόκτηση τριών παικτών, αλλά και το προπονητικό κέντρο που μίσθωσε.

Στην πατρινή ομάδα θα αγωνίζονται οι Νίκος Τσώνης, Θανάσης Πατινιώτης (φωτ) και Αλέξανδρος Μαζιώτης. Παράλληλα, προαναγγέλθηκε το διαζύγιο με τον Σταύρο Βαγγελόπουλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

1. H ΠΑΕ Παναχαϊκή απέκτησε με 3ετές συμβόλαιο συνεργασίας μετά από απαίτηση του προπονητή της ομάδας κ. Σπανού τον αριστεροπόδαρο στόπερ Νίκο Τσώνη. Ο Νίκος Τσώνης είναι ηλικίας 28 ετών, έχει ύψος 1,91 και οι προηγούμενες ομάδες του ήταν οι ΠΑΕ Παναθηναικός, ΠΑΕ Εθνικός Αστέρας, ΠΑΕ Ηλιούπολη , όπου αγωνίσθηκε  4 χρόνια και η ΠΑΕ  Ερμιονίδα όπου αγωνίσθηκε  υπό τις οδηγίες Δημήτρη Σπανού τα 2 τελευταία χρόνια κατακτώντας ισάριθμα πρωταθλήματα. Σε όλες τις ομάδες ήταν βασικό στέλεχος με 34 και πλέον συμμετοχές ανά αγωνιστική περίοδο και φημίζεται για την ταχύτητα του και τη καλή του τεχνική. Ο Νίκος Τσώνης ήταν η μόνη μεταγραφή που ζήτησε ο κ. Σπανός και ικανοποιήθηκε το αίτημα του κλείνοντας έτσι τον αριθμό των 3 παικτών άνω των 24 για την παρούσα περίοδο.

2. Η  ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την απόκτηση με ελεύθερη μεταγραφή τους ποδοσφαιριστές Πατινιώτη Αθανάσιο και Μαζιώτη Αλέξανδρο. Ο Πατινιώτης Αθανάσιος είναι 21 ετών υπέγραψε 3ετές συμβόλαιο είναι αριστεροπόδαρος περιφερειακός κυνηγός αλλά με την ίδια ευκολία αγωνίζεται και στον άξονα. Ο Πατινιώτης παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει προλάβει να κατακτήσει δύο πρωταθλήματα στην Γ! Εθνική κατηγορία με την ΑΕ Κασσιόπη και την ΑΕ Λάρισα των οποίων ήταν αναντικατάστατο στέλεχος. Ο Πατινιώτης υπέγραψε ήδη τριετές συμβόλαιο και βρίσκεται στην Πάτρα και προπονείται υπό τις οδηγίες του κ. Σπανού.

Στον Πατινιώτη εξώδικη πρόσκληση η ΠΑΕ Λάρισα και του ζήτησε να υπογράψει μαζί της συμβόλαιο συνεργασίας αλλά λόγω του ότι ο νόμος του επιτρέπει να επιλέξει την ομάδα που θα συνεχίσει επέλεξε την Παναχαϊκή.

Ο Μαζιώτης Αλέξανδρος θεωρήθηκε την προηγούμενη χρονιά αγωνιζόμενος με την ΠΑΕ Βύζας Μεγάρων ως το μεγαλύτερο ταλέντο στο πρωτάθλημα της Β! Εθνικής μαζί με τους Πλέγα – Hoxhalli της ΠΑΕ Παναχαϊκή. Ο Μαζιώτης υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας 4 χρόνων , έχει ύψος 1,86 και αγωνίζεται σαν επιθετικός μέσος με εξαιρετική ταχύτητα και τεχνική.

Είναι βέβαιο ότι υπό τις οδηγίες του κ. Σπανού θα αποτελέσει και το σήμερα και το αύριο της Παναχαϊκής αφού μαζί με τους Μπαλασάκη, Κοντοπίδη , Asigba , Χούσα, Σκερλετίδη, Μπαρούτα, Αναστασόπουλο, Hoxhalli, Πλέγα, Πατινιώτη, Χαρτσιά, Μασούρα αλλά και τους  Λεγάτο, Τσαρτόλια, αθροίζουν ένα μέσο όρο ηλικίας 18 ετών και δημιουργούν μία εξαιρετική βάση παικτών με 3ετή και 4ετή συμβόλαιο που θα οδηγήσει την Παναχαϊκή στην Super League και θα αποτελέσει την βάση της.

3. Λόγω της έλευσης του Νίκου Τσώνη η ΠΑΕ Παναχαϊκή συμφώνησε με τον εξαίρετο ποδοσφαιριστή και άνθρωπο Σταύρο Βαγγελόπουλο την από κοινού λύση της συνεργασίας τους αφού η σύζυγος του η οποία είναι δασκάλα μετετέθη στον νομό Ημαθίας και ήταν αδύνατο να παραμείνει στην Πάτρα.

Απομένουν οι λύσεις κάποιων μικρών οικονομικών εκκρεμοτήτων από τη περσινή χρονιά με τον Σταύρο Βαγγελόπουλο λόγω του ότι το συμβόλαιο του ήταν το ακριβότερο στην ομάδα.

4. Σήμερα αναμένεται να κλείσει η μεταγραφή ενός νεαρού στόπερ ο οποίος φημίζεται για την ταχύτητα του παρά το ύψος του και ο οποίος στο παρελθόν είχε αγωνισθεί τόσο σε ομάδα Α! Εθνικής  όσο και σε ομάδα Β! Εθνικής και αποτέλεσε σε αυτές βασικό στέλεχος.
Με την μεταγραφή αυτή θα κλείσει το ρόστερ της ομάδας στις θέσεις του σέντερ μπακ.

5. Άρχισε η μετακόμιση στο προπονητικό κέντρο του μεταλλικού σκελετού που θα αποτελέσει την βάση του κτιρίου που θα στεγάσει τα γραφεία, τα αποδυτήρια και την καφετέρια του προπονητικού κέντρου. Σε λίγες ημέρες θα μεταφερθούν εκεί και τα γήπεδα 7Χ7 και 5Χ5 του Παμπατραϊκού ώστε να αρχίσει να παίρνει το κέντρο την τελική του μορφή. Το κέντρο αναμένεται να ολοκληρωθεί περί τα τέλη Οκτωβρίου.

6. Το προπονητικό κέντρο DA LUZ  μίσθωσε η ΠΑΕ Παναχαϊκή για ένα χρόνο ώστε εκεί να γίνονται οι προπονήσεις της ομάδας Νέων, των Πετεινών και της ομάδας του Παμπατραικού. Στο συγκεκριμένο γήπεδο θα γίνονται και οι αγώνες των Νέων για το πρωτάθλημα της Football League.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected