Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α ΕΠΣ Ημαθίας

AE Χαρίεσσας – Το Imathia Sports News στην προετοιμασία

DSCN9261Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και επί καθημερινής βάσεως η προετοιμασία στην ΑΕ Χαρίεσσας, υπό τις οδηγίες και φέτος του Δημήτρη Χαλκιά. Η “κιτρινόμαυρη” ομάδα, με νέα διοίκηση τη νέα σεζόν και με πολλά νέα πρόσωπα στο ρόστερ θα επιδιώξει να επιτύχει και πάλι την εξαιρετική πορεία των τελευταίων ετών στο πρωτάθλημα αλλά και παράλληλα να δώσει την ευκαιρία σε νέα παιδιά να αγωνιστούν με τη φανέλα του συλλόγου.

Στη σημερινή προπόνηση, που περιελάμβανε εκτός από το καθιερωμένο τρέξιμο, ασκήσεις με τη μπάλα αλλά και επιδαπέδιες με στόχο την ενδυνάμωση των ποδοσφαιριστών αλλά και την βελτίωση της φυσικής κατάστασης.

Παρόντες τα τρία νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, οι οποίοι…πόζαραν στο φωτογραφικό φακό του Imathia Sports News και δήλωσαν απόλυτα ικανοποιημένοι που βρίσκονται στο ρόστερ της ΑΕΧ.

DSCN9260

Από αριστερά Παναγιώτης Σπαθόπουλος, Παύλος Τσάλμας και Θεόδωρος Παμπουχίδης

Ωστόσο, η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας δεν έχει ολοκληρωθεί και ο Δημήτρης Χαλκιάς έχει προχωρήσει σε αρκετές επαφές ώστε να καλύψει με τον καλύτερο τρόπο τα κενά στο ρόστερ μετά την αποχώρηση αρκετών παικτών που πέρσι αγωνίστηκαν ως βασικοί. Μάλιστα, δύο εξ αυτών λογίζονται παίκτες της ομάδας, ωστόσο για να ολοκληρωθούν και τυπικά αναμένονται τα δελτία από τους συλλόγους που ανήκουν οι εν λόγω ποδοσφαιριστές.

Τα φιλικά προετοιμασίας που προγραμματίστηκαν για την ΑΕ Χαρίεσσας είναι :

13/8 με Ακαδημία Βέροιας εντός

20/8 με Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας εκτός

23/8 αναζητείται αντίπαλος

30/8 Φίλιππος Μελίκης (θα οριστεί η έδρα)

δείτε παρακάτω πλάνα και φωτογραφίες από την προπόνηση :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected