Ποδόσφαιρο Κόσμος

Europa League – Οι ελληνικές σημερινές “μάχες”

716101e9a1cad7a6faf5fda363c28693_LΜε αποφασιστικότητα και πίστη για την πρόκριση υποδέχεται απόψε (21:15, Onsports/Novasports) ο Αστέρας Τρίπολης τη Μάιντζ στο «Θ. Κολοκοτρώνης».

Οι Αρκάδες στο πρώτο παιχνίδι έδειξαν ότι μπορούν να κοντράρουν στα ίσα τη γερμανική ομάδα, ωστόσο στάθηκαν άτυχοι και γνώρισαν την ήττα με 1-0. Στην έδρα του όμως ο Αστέρας θα διεκδικήσει την πρόκριση, προσπαθώντας να μετουσιώσει την αγωνιστική του ανωτερότητα στο επιθυμητό αποτέλεσμα, το γκολ. Οι παίκτες του Στάικου Βεργέτη θα τα δώσουν όλα για να σκοράρουν, προσέχοντας τα μετόπισθεν.

Ο κόσμος αναμένεται να δώσει δυναμικό παρών, καθώς έχει «ζεσταθεί» από την εικόνα που δείχνει ο Αστέρας μέσα στο γήπεδο και υπάρχει η πίστη για την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League.

Στην αποστολή του Αστέρα συμπεριλήφθηκαν 20 ποδοσφαιριστές: Μπαντής, Θεοδωρόπουλος, Λούι, Κιτοκό, Παπαχρήστος, Κυριακόπουλος, Παντελιάδης, Σανκαρέ, Γκόιαν, Κουρμπέλης, Μουνάφο, Ζησόπουλος, Τσοκάνης, Ουσέρο, Μάσα, Μπαντιμπανγκά, Νίκο Φερνάντεθ, Ντε Μπλάσις, Ρόλε και Μπακασέτας.

Η Μάιντζ από την άλλη, αισθάνθηκε ιδιαίτερα τυχερή μετά το τέλος του πρώτου αγώνα, καθώς κατάφερε να κλέψει τη νίκη, κόντρα στη ροή του αγώνα. Πλέον ο Κάσπερ Χιούλμαντ και οι παίκτες του είναι πιο υποψιασμένοι για την ποιότητα του Αστέρα και αναμένεται να παραταχθούν προσέχοντας κυρίως την άμυνά τους, παρά τις δηλώσεις τους για νίκη.

2d4e4c7b6607a8c2451263d3a7fa3919_L

Τη νίκη που θα του δώσει την πρόκριση στα play offs του Europa League αναζητά το βράδυ της Πέμπτης (7/8) ο Ατρόμητος κόντρα στην Σαράγεβο στις 21:00 (Onsports, Novasports 2) στο Περιστέρι.

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου έχει ως… παράσημο τη νίκη της 2-1 στον πρώτο αγώνα στην Βοσνία και βρίσκεται με το… ενάμισι πόδι στην επόμενη φάση της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης και το βράδυ της Πέμπτης, ενώπιον των οπαδών της θέλει να «σφραγίσει» το «εισιτήριο» για την κλήρωση της Παρασκευής (8/8).

Ο Έλληνας προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει – και για τη δεύτερη «μάχη» με τους Βόσνιους – στον Χαβιέρ Ουμπίντες, ο οποίος προέρχεται από τραυματισμό, ενώ παράλληλα εκτός έμειναν και οι Λημνιός, Παπασπύρος, Εγκουέμ και Γκορμπούνοφ.

Η αποστολή του Ατρόμητου: Τσέναμο, Μπάρκας, Κιβρακίδης, Θεολόγου, Φάμπιο, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Κούρος, Νάστος, Γεωργίου, Γιαννούλης, Μπάλλας, Δημούτσος, Γκαρσία, Μπρίτο, Καραμάνος, Ναπολεόνι, Τάτος.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected