Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – Η σύνθεση του ΔΣ, το τεχνικό επιτελείο και οι μεταγραφές!

DSCN7976Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η προετοιμασία του ΓΑΣ Ροδοχωρίου, με τον προπονητή Σάκη Γλώσση να…βγάζει καθημερινά το λάδι των ποδοσφαιριστών στο γήπεδο! Εκτός από ορισμένους που απουσιάζουν δικαιολογημένα, ο έμπειρος τεχνικός μπορεί να υπολογίζει σε 20 περίπου ποδοσφαιριστές, δείγμα της πληθώρας που συναντάται φέτος στο ρόστερ της ομάδας.
Μάλιστα αυτό εμπλουτίστηκε ακόμη περισσότερο σήμερα, καθώς όπως γράψαμε και στο Transfer LIVE (δείτε εδώ) παίκτες του ΓΑΣ είναι και οι Βαγγέλης Μίσκος (30χρονος μέσος, παίκτης – προπονητής πέρσι στη Δόξα Νάουσας), Γιάννης Στογιάννος (23χρονος μέσος από τον Κεραυνός Επισκοπής) αλλά και τον Γιάννη Γιαμαλίδη που εκδίδει για πρώτη φορά δελτίο και αγωνίζεται επίσης ως μέσος.
Η σύνθεση του ΔΣ
Με μεγάλη εμπειρία στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα και εξαιρετικές παλιότερα πορείες στην Α1 Ερασιτεχνική και στο Κύπελλο Ημαθίας, η διοίκηση με επικεφαλής και πάλι τον Τάσο Μωυσίδη, συνεχίζει το έργο της ανασυγκρότησης του ΓΑΣ και της καθιέρωσης της ομάδας στα “μεγάλα σαλόνια” του Ημαθιώτικου ποδοσφαίρου. Το φετινό ΔΣ απαρτίζεται από τους εξής :
Πρόεδρος : Αναστάσιος Μωυσίδης
Αντιπρόεδρος : Αλέξανδρος Κεσίδης
Ταμίας : Νικόλαος Κεσίδης
Γενικός Αρχηγός : Παναγιώτης Θεοδοσιάδης
Μέλη : Χαράλαμπος Ευθυμιάδης, Παναγιώτης Ευθυβούλης
Προπονητής της ομάδας όπως αναφέραμε και προηγουμένως, ο Σάκης Γλώσσης ο οποίος πιστώνεται σε μεγάλο βαθμό την περσινή πορεία του ΓΑΣ στην Α2 Ερασιτεχνική και την άνοδο στην Α1 ως δεύτερη στη βαθμολογία του δεύτερου ομίλου. Βοηθός του φέτος θα είναι ο Στέργιος Τσίλικος, παλιός ποδοσφαιριστής της ομάδας και από τις πλέον γνώριμες φυσιογνωμίες της περιοχής.
Εκτός των σημερινών μεταγραφών, στην ομάδα έχουν ήδη ενσωματωθεί οι Κώστας Τουμαράς, Δημήτρης Θεοδοσιάδης και Αντώνης Καζεπίδης οι οποίοι αποκτήθηκαν από τον γειτονικό Αχιλλέα Νάουσας.
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected